Kutija za zvučnu izolaciju DECIBEL AL®

ДЕЦИБЕЛ АЛ® Преглед производа

DECIBEL AL® 300 и DECIBEL AL® 600 су једноструки систем за пригушивање. Жалузине су израђене од челичних лимова, испуњених материјалом који апсорбује звук и једностраног поклопца перфорираним лимом.

Стандардне величине кутије су 300 х 1000 х 1000 мм. или 600 х 1000 х 1000мм. То олакшава уградњу атенуатора на фасадне отворе или обешавање на металну конструкцију носача. Такође се могу чувати као самостални пригушивачи зидова екрана. DECIBEL AL® 300и DECIBEL AL® 600 се углавном користе у машинским просторијама, отворима за вентилацију, просторијама генератора електричне енергије, котларницама, расхладним торњевима или било којим другим индустријским или ХВАЦ системима.

DECIBEL AL® је направљен од поцинкованог или у праху пресвученог металног оквира и модуларних делова, укључујући предње плоче изолирајуће звук и апсорбују звук. Крила су израђена од поцинкованог лима са завршном обрадом од перфорираног лима и испуном од материјала који апсорбује звук.

Примена и величине

ДЕЦИБЕЛ АЛ® звучно-изолационе жалузине дизајниране су за ситуације у којима морају велике количине ваздуха
проток кроз решетку и где је простор за уградњу ограничен. То укључује кућишта, напајања и системе за хлађење / грејање.
Постоје две стандардне величине ДЕЦИБЕЛ АЛ® звучно изолационих ролетни (300 и 600), свака са својим својствима у погледу звучне изолације, дубине уградње и запремине ваздуха. ДЕЦИБЕЛ АЛ® се такође може произвести у нестандардним величинама.

Стандардне димензије ДЕЦИБЕЛ АЛ®

300 х 1000 х 1000 mm.;
600 х 1000 х 1000 mm.;

(Нестандардне димензије су доступне на захтев)

 

Материјал: Галванизиран челик;
Перфориран лим;
Акустичен материјал кој апсорбира звук;
Алуминиум
Завршна обрада и боје: у РАЛ-у
Својства :

Отпоран на кишу и снег

Мала дубина уградње

Лако се инсталира

 

 Инсталација: Директним причвршћивањем вијцима или на уградном оквиру;
Специфичности инсталације одређене су техничким карактеристикама пројекта.

Акустичне перформансе DECIBEL AL® према ЕН ИСО 140-1: 1997

Перформансе ДЕЦИБЕЛ AL®

Galerija

Повезани пројекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.