1. Pocetna
  2. »
  3. Sektori
  4. »
  5. Zvučna izolacija i akustika za Profesionalne studije

Zvučna izolacija i akustika za Profesionalne studije

Zvučna izolacija i akustika za Profesionalne studije
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija i akustika za Profesionalne studije

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nove tehnologije i moderni akustični materijali pokreću razvoj modernog DJ-a i produkcije. Najvažnija stvar za svakog umetnika koji stvara u studiju je da čuje prave zvukove, baš onako kako bi ih i čuo na bini tokom nastupa. Izazov akustike je što studija i muzičke sobe obično zvuče vrlo različito od velikih spoljašnjih ili unutrašnjih prostora u kojima se održavaju nastupi. Neretko izvođači ne prepoznaju sopstvena dela kada stupe na binu, jer soba koju su napravili nije zvučno pravilno tretirana. Da bi se izbegao ovaj problem, potrebno je pregledati sobu, definisati vrstu muzike i instrumenata, kao i gde će se se muzika kasnije izvoditi i kako bi trebalo to da zvuči tokom izvođenja. U zavisnosti od ovih kriterijuma, prepisujemo vam najprikladnija akustična rešenja i kako se mogu postaviti kako bi se postigao željeni efekat i atraktivan dizajn.

S druge strane, sve češće se grade profesionalni studiji za mešovitu upotrebu. To jest za snimanje zvučnih snimaka, audicija, mastering-a i mešanja studija, presnimavanja i emisija uživo. To je s jedne strane ekonomično i poslovno, ali s druge strane izazovno u pogledu akustike i zvučne izolacije. U našem portfelju postoji mnogo sličnih završenih projekata, sa postignutim rezultatima i fantastičnim dizajnom, koji su svojim vlasnicima doneli kvalitetne proizvode, zadovoljne kupce i uspehe u poslovanju.

Pored akustične obrade i zvuka studija, važna je i njegova zvučna izolacija, tako da se može koristiti u bilo kojem trenutku bez ometanja ostalih stanara zgrade u kojoj se studio nalazi. Za analizu i dizajn optimalne zvučne izolacije, DECIBEL koristi specijalizovani softver i moderna visokokvalitetna rešenja. Nakon izvršenja projekta, proveravamo postignute rezultate merenjima i dokazujemo vrednosti projekta postavljene kao zahtevi klijenata.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Slična grupa proizvoda

Slični projekti

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.