Reference

Како су квалитет ДЕЦИБЕЛ производа и услови испоруке били импресивни, препоручујемо их са поверењем за решења и њихову доступност.

Dan Nita
Vođa projekta
AGGREKO SOUTH EAST EUROPE SRL

Ništa se ne može porediti sa spavanjem u sobi u kojoj je potpuno tiho! Zahvaljujemo se ljudima iz DECIBEL-a na profesionalnosti i rešenju koje su nam ponudili!

Dan
Vlasnik

Pošto je DECIBEL ispunio zahteve svojim proizvodima i isporukom, sa sigurnošću ih preporučujemo za njihova rešenja i dobru saradnju koju smo imali tokom našeg prvog projekta.

Hajnal Hunor
Direkor
KESZ Constructii Romania Srl

Ugovorili smo DECIBEL da upravlja projektom, kako sa akustičke tako i sa estetske tačke gledišta. Toplo preporučujemo njihovu stručnost, planiranje i implementaciju.

David Gresham
Direkor
The David Gresham recording Company (PTY) Ltd

"MMG Music preporučuje dobre performanse DECIBEL-a i izražava visoku zahvalnost za njihov rad. Ne oklevamo da preporučimo DECIBEL."

Borislav Gigov
Vlasnik
MMG Music

"DECIBEL zaslužuje poverenje svojih budućih kupaca zbog stečenog iskustva, vidljivih postignutih rezultata i visokog kvaliteta usluga koje nude."

Alexander Chervenkov
Alumina Elit Ltd.

„Kompanija DECIBEL je radila precizno, njihova ponuda je bila finansijski isplativa i rezultat je bio efikasan.“

Emil Aleksandrov

„Kompanija DECIBEL demonstrira profesionalnost i posvećenost postizanju maksimalne efikasnosti i pouzdanosti u predloženom rešenju, što je na kraju dovelo do željenog rezultata.“

Антоанета Ненова
FrontPeak trading

"Rešenje koje smo dobili od DECIBEL-a bila je optimalna opcija za nas - profesionalno, efikasno i finansijski isplativo. Instalacija je urađena precizno, brzo i čisto."

Radostin Nikolov
Vlasnik
R&R Apartments

"Dobili smo najbolje rešenje zahvaljujući DECIBEL-ovoj profesionalnosti. Bili su brzi i veoma kvalitetni, za šta dajemo reference za kompaniju DECIBEL."

Kammarton Bulgaria

„Zadovoljan sam postignutim rezultatom, saradnjom i budžetom u koji smo uspeli da se uklopimo..

Kompaniju i njenog vlasnika preporučujem kao pouzdane partnere, zbog pristupa, stava i dobrog krajnjeg rezultata koji su postigli, uprkos poteškoćama. "

Maria Sokolova-Popdoncheva
Menadžer
Sokolov Ltd.

"Ponudili su nam najbolju opciju za nas, u skladu sa našim budžetom i zahtevima, bili su fleksibilni, .... rado preporučujemo."

B. Ancheva
Директор маркетинга
Park Hotel Moskva AD

„Kompanija DECIBEL pokazala se visoko kompetentnom, prilagodljivom izazovima sa kojima se projekat suočio i postigla rezultat viši od očekivanog.“

Shota Khizanishvili
Direkor
LLC "Tbilisi City"

"Hvala vam:

- za profesionalizme
- za korisničku podršku
- i za vraćanje mira u moj dom"

Lili K.
Vlasnik
Privatan stan

„Za svoj novi studio u Sofiji koristio sam akustične difuzore DECIBEL i veoma sam zadovoljan i akustičkim rezultatom i dizajnom proizvoda! ... Hvala!“

Aristos Constantinou
Menadžer
Avocal Productions
  1 / 2 
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.