Reference

U protekloj 2015 godini Decibel OOD je izvršio akustičnu obradu u tri naše konferencijske  sale. Pre izvršenja zvučne obrade u prostorijama su bile izmerene sledeće vrednosti u vezi sa vremenom reverberacije – 0,8 /0,9 /0,8 sec. Nakon postavljanja akustičnih ploča izmereno vreme reverberacije iznosi kao što sledi – 0,42 /0,5 /0,45 sec. Montaža zvučno izolacionih ploča je načajno poboljšala komfor prilikom korišćenja navedenih sala. Nakon ameštanja ovih ploča naše sale odgovaraju svetskim zahtevima vezano za parametre zvuka. Zahvaljujem Vam se za brzinu i kvalitet izvršene usluge.

Ivan Ruzanov, menadžer Audio-video

Interoute Bulgaria

Sa inženjerom Cvetanom Nedkovim sarađujemo od januara 2014. godine na izradi akustičnog projekta za multifunkcionalnu salu „Levski“ u Sofiji. Do sada firma Decibel  je dokazala profesionalizam i visoki kvalitet izvođenja. Preporučujemo inženjera Cvetana Nedkovog iz firme Decibel  kao ozbiljnog, korektnog i pouzdanog partnera koji je u stanju da savlada uspešno sve izazove, odnosno konkretne zadatke i reši probleme sa akustikom uz zagarantovan kvalitet i brzinu.

Hristo Kirov, sopstvenik

"City Mark" Ltd.

Sa inženjerom Cvetanom Nedkovim radili smo od aprila do septembra 2013. godine i nemamo nikakvih primedbi u vezi posla. Preporučujemo inženjera Nedkova kao ozbiljnog, preciznog i pouzdanog partnera koji je sposoban da reši konkretne zadatke vezane za akustične probleme.

eng. Valeri Dojchinov, menadžer

"K and K Engineering Ltd"