Reference

"MMG Music preporučuje dobre performanse DECIBEL-a i izražava visoku zahvalnost za njihov rad. Ne oklevamo da preporučimo DECIBEL."

Borislav Gigov
Vlasnik
MMG Music

"DECIBEL zaslužuje poverenje svojih budućih kupaca zbog stečenog iskustva, vidljivih postignutih rezultata i visokog kvaliteta usluga koje nude."

Alexander Chervenkov
Alumina Elit Ltd.

„Kompanija DECIBEL je radila precizno, njihova ponuda je bila finansijski isplativa i rezultat je bio efikasan.“

Emil Aleksandrov

„Kompanija DECIBEL demonstrira profesionalnost i posvećenost postizanju maksimalne efikasnosti i pouzdanosti u predloženom rešenju, što je na kraju dovelo do željenog rezultata.“

Антоанета Ненова
FrontPeak trading

"Rešenje koje smo dobili od DECIBEL-a bila je optimalna opcija za nas - profesionalno, efikasno i finansijski isplativo. Instalacija je urađena precizno, brzo i čisto."

Radostin Nikolov
Vlasnik
R&R Apartments

"Dobili smo najbolje rešenje zahvaljujući DECIBEL-ovoj profesionalnosti. Bili su brzi i veoma kvalitetni, za šta dajemo reference za kompaniju DECIBEL."

Kammarton Bulgaria

„Zadovoljan sam postignutim rezultatom, saradnjom i budžetom u koji smo uspeli da se uklopimo..

Kompaniju i njenog vlasnika preporučujem kao pouzdane partnere, zbog pristupa, stava i dobrog krajnjeg rezultata koji su postigli, uprkos poteškoćama. "

Maria Sokolova-Popdoncheva
Menadžer
Sokolov Ltd.

"Ponudili su nam najbolju opciju za nas, u skladu sa našim budžetom i zahtevima, bili su fleksibilni, .... rado preporučujemo."

B. Ancheva
Директор маркетинга
Park Hotel Moskva AD

„Kompanija DECIBEL pokazala se visoko kompetentnom, prilagodljivom izazovima sa kojima se projekat suočio i postigla rezultat viši od očekivanog.“

Shota Khizanishvili
Direkor
LLC "Tbilisi City"

"Hvala vam:

- za profesionalizme
- za korisničku podršku
- i za vraćanje mira u moj dom"

Lili K.
Vlasnik
Privatan stan

„Za svoj novi studio u Sofiji koristio sam akustične difuzore DECIBEL i veoma sam zadovoljan i akustičkim rezultatom i dizajnom proizvoda! ... Hvala!“

Aristos Constantinou
Menadžer
Avocal Productions

„Za nas je DECIBEL preferirani partner u slučajevima koji zahtevaju precizna i adekvatna tehnička rešenja na polju zvučne izolacije i izolacije buke ...“

H. Atsinov
Zamenik Izvršnog Direktora
AQ Magnit AD

U protekloj 2015 godini Decibel OOD je izvršio akustičnu obradu u tri naše konferencijske  sale. Nakon ameštanja ovih ploča naše sale odgovaraju svetskim zahtevima vezano za parametre zvuka. Zahvaljujem Vam se za brzinu i kvalitet izvršene usluge.

Ivan Ruzanov
Menadžer
Interoute Bulgaria, Audio-video
  1 / 2 
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.