1. Pocetna
  2. »
  3. O nama
  4. »
  5. Reference

Reference

Gherghe Costinel

Управо смо завршили пројекат и веома смо задовољни добијеним резултатима. Резултати су према добијеним индикацијама, наиме музика се више не чује, а смањене су и вибрације које се преносе

Dan

"Ništa se ne može porediti sa spavanjem u sobi u kojoj je potpuno tiho! Zahvaljujemo se ljudima iz DECIBEL-a na profesionalnosti i rešenju koje su nam ponudili!"

Hajnal Hunor

"Pošto je DECIBEL ispunio zahteve svojim proizvodima i isporukom, sa sigurnošću ih preporučujemo za njihova rešenja i dobru saradnju koju smo imali tokom našeg prvog projekta."

David Gresham

Ugovorili smo DECIBEL da upravlja projektom, kako sa akustičke tako i sa estetske tačke gledišta. Toplo preporučujemo njihovu stručnost, planiranje i implementaciju.

Borislav Gigov

"MMG Music preporučuje dobre performanse DECIBEL-a i izražava visoku zahvalnost za njihov rad. Ne oklevamo da preporučimo DECIBEL."

Alexander Chervenkov

"DECIBEL zaslužuje poverenje svojih budućih kupaca zbog stečenog iskustva, vidljivih postignutih rezultata i visokog kvaliteta usluga koje nude."

Emil Aleksandrov

„Kompanija DECIBEL je radila precizno, njihova ponuda je bila finansijski isplativa i rezultat je bio efikasan.“

Антоанета Ненова

„Kompanija DECIBEL demonstrira profesionalnost i posvećenost postizanju maksimalne efikasnosti i pouzdanosti u predloženom rešenju, što je na kraju dovelo do željenog rezultata.“

Radostin Nikolov

"Rešenje koje smo dobili od DECIBEL-a bila je optimalna opcija za nas - profesionalno, efikasno i finansijski isplativo. Instalacija je urađena precizno, brzo i čisto."

Kammarton Bulgaria

"Dobili smo najbolje rešenje zahvaljujući DECIBEL-ovoj profesionalnosti. Bili su brzi i veoma kvalitetni, za šta dajemo reference za kompaniju DECIBEL."

Maria Sokolova-Popdoncheva

„Zadovoljan sam postignutim rezultatom, saradnjom i budžetom u koji smo uspeli da se uklopimo..

Kompaniju i njenog vlasnika preporučujem kao pouzdane partnere, zbog pristupa, stava i dobrog krajnjeg rezultata koji su postigli, uprkos poteškoćama. "

B. Ancheva

"Ponudili su nam najbolju opciju za nas, u skladu sa našim budžetom i zahtevima, bili su fleksibilni, .... rado preporučujemo."

Shota Khizanishvili

„Kompanija DECIBEL pokazala se visoko kompetentnom, prilagodljivom izazovima sa kojima se projekat suočio i postigla rezultat viši od očekivanog.“

Lili K.

"Hvala vam:

- za profesionalizme
- za korisničku podršku
- i za vraćanje mira u moj dom"

Aristos Constantinou

„Za svoj novi studio u Sofiji koristio sam akustične difuzore DECIBEL i veoma sam zadovoljan i akustičkim rezultatom i dizajnom proizvoda! ... Hvala!“

H. Atsinov

„Za nas je DECIBEL preferirani partner u slučajevima koji zahtevaju precizna i adekvatna tehnička rešenja na polju zvučne izolacije i izolacije buke ...“

Ivan Ruzanov

U protekloj 2015 godini Decibel OOD je izvršio akustičnu obradu u tri naše konferencijske  sale. Nakon ameštanja ovih ploča naše sale odgovaraju svetskim zahtevima vezano za parametre zvuka. Zahvaljujem Vam se za brzinu i kvalitet izvršene usluge.

Hristo Kirov

"Preporučujemo inženjera Nedkov iz firme DECIBEL  kao ozbiljnog, korektnog i pouzdanog partnera koji je u stanju da savlada uspešno sve izazove, odnosno konkretne zadatke i reši probleme sa akustikom uz zagarantovan kvalitet i brzinu."

eng. Valeri Dojchinov

"Preporučujemo inženjera Nedkov (DECIBEL) kao ozbiljnog, preciznog i pouzdanog partnera koji je sposoban da reši konkretne zadatke vezane za akustične probleme."

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.