Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Pocetna
  2. »
  3. Sektori
  4. »
  5. Zvučna izolacija i akustika za Zdravstvene ustanove

Zvučna izolacija i akustika za Zdravstvene ustanove

Zvučna izolacija i akustika za Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove su često pune aktivnosti i ljudi u svako doba dana i noći. Dobro bolničko smanjenje buke i zvučni sistemi mogu pomoći medicinskom osoblju, pacijentima i njihovim posetiocima pružiti olakšanje i udobnost. Nudimo razne proizvode poput plafonskih pločica HIGIJENA i akustičnih separatora za smanjenje zvučnog pritiska u zdravstvenim sredinama.

Naši proizvodi za zvučnu izolaciju i akustiku idealni su za smanjenje odjeka u prostorijama za pacijente i zajedničkim prostorijama, kao i za izolaciju buke između soba za pacijente, soba za ispite i soba za konsultacije. Postavljanjem plafonskih pločica HIGIENE i samostojećih separatora, spojite stil i funkciju kako biste smanjili buku bez žrtvovanja bilo kakvih elemenata dizajna. Takođe nudimo sisteme za maskiranje zvuka koji pomažu prikrivanju razumljivosti poverljivih razgovora.

Svi preporučeni proizvodi za zdravstveni sektor ispunjavaju sve sanitarne zahteve. Možemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Slična grupa proizvoda

Slični projekti

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.