Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Pocetna
  2. »
  3. Интелектуална својина

Интелектуална својина

Интелектуална својина

Интелектуална својина

  1. ДЕЦИБЕЛ је регистрована робна марка са пријавом бр. 2012123800Н и датумом подношења од 21.05.2012. у Заводу за патенте Републике Бугарске. ДЕЦИБЕЛ је у власништву ДЕЦИБЕЛ ПЛЦ.
  2. Права интелектуалне својине на сав садржај веб-сајта ввв.децибелинтернатионал.цо.ук и његових веб-сајтова заштићена су ауторским правима према Закону о ауторским и сродним правима и/или Закону о жиговима и географским ознакама.
  3. Сви елементи веб странице су власништво ДЕЦИБЕЛ ПЛЦ. или његових купаца и/или партнера који су дали сагласност за њихово објављивање и коришћење. Када користи Услуге у складу са овим Општим условима и одредбама, корисник има приступ разним садржајима и ресурсима који су предмет ауторских права или других права интелектуалне својине власника, других корисника или овлашћених лица. Корисник има приступ Садржају за личну употребу у складу са овим Општим условима и нема право да користи, снима, чува, репродукује, модификује, прилагођава или јавно дистрибуира објекте интелектуалне својине који су му постали доступни приликом коришћења Услуга. , са изузетком мањих информација намењених за личну употребу, под условом да нису незаконито повређени легитимни интереси аутора или других власника интелектуалне својине ако је копирање или репродукција у некомерцијалне сврхе, као и ако су релевантни садржај дали они или добили директну писмену сагласност одговарајућих носилаца ауторских права. Без обзира на наведено, потрошач не може уклонити жиг и друга права интелектуалне својине са материјала у свом поседу, без обзира да ли је власник одговарајућих права оператер или неко друго лице.
  4. Коришћење елемената Сајта може се вршити само уз изричиту писмену сагласност власника Сајта или лица које он овласти. Цитирање информација представљених на сајту могуће је само ако је наведен извор, односно „ДЕЦИБЕЛ“, ДЕЦИБЕЛ ПЛЦ. или децибелинтернатионал.цо.ук/децибелинтернатионал.цом (или било коју другу варијанту домена у власништву ДЕЦИБЕЛ ПЛЦ.)
  5. У случају непоштовања наведених права, ДЕЦИБЕЛ дд има право да своја права тражи пред међународним судом.
  6. Цитирање информација представљених на сајту могуће је само ако је наведен извор, односно „ДЕЦИБЕЛ“, ДЕЦИБЕЛ ПЛЦ. или децибелинтернатионал.цом
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.