Vibroizolaciona podloga Vibromat

Vibromat

Antivibraciona podloga Vibromat namenjena je za polaganje ispod rotacionih mašina, motora, strugova i razboja, ispod kompresora i presa, mašina za sečenje i obradu, klima uređaja i opreme za obradu vazduha, generatora i impulsnih mašina. U domaćinstvu je izuzetno pogodna za polaganje ispod veš mašina, mašina za pranje sudova i ostalih uređaja za domaćinstvo koji izazivaju vibracije.

Najraširenija primena jeste prigušivanje vibracija usled rada mašina sa ciljem redukovanja vibracija, sa ciljem smanjenja rizika za zdravlje ljudi koji su izloženi buci i vibracijama kao i poboljšavanje i produžavanje radnog veka i pouzdanosti mašine.

Vibromat je pogodna za polaganje ispod ploča ili plivajućih podova zbog obezbeđenja delimične ili potpune izolacije od vibracija, izazvanih težim ili lakšim mašinama i preciznim uređajima. Zahvaljujući svojoj posebnoj strukturi od gumenih vlakana i granula ova membrana je izuzetno efikasna protiv vibracija niske i visoke frekvencije.

Antivibraciona membrana Vibromat ima dimenzije 1x1 m i debljinu od 10 mm.

Sa jedne strane ploče imaju sloj koji je otporan na habanje i štiti ih tokom izlivanja betonske ploče odnosno od mehaničkih oštećenja.

 

Način montaže:

Izolaciona podloga se može koristiti kao: sloj montiran direktno ispod mašine ili izvora vibracija, postavljen ili zalepljen na pod; kao elastična obloga postolja mašine. U tom slučaju materijalom se oblažu osnova i bočne strane postolja.

Debljina: 10 mm.

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.