1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Ресторани, барови и клубови
  6. »
  7. Звучна изолација ноћног клуба

Звучна изолација ноћног клуба

Звучна изолација ноћног клуба
Звучна изолација ноћног клуба
Звучна изолација ноћног клуба
Звучна изолација ноћног клуба
Звучна изолација ноћног клуба
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Звучна изолација ноћног клуба

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Диско и ноћни клуб Летњи култ у Варни налази се на шеталишту. Дискотека би требало да отвори своја врата пре почетка летње сезоне 2017. године.

Акустични проблем

Током изградње ресторана, водећи архитекти су са инжењерским тимом ДЕЦИБЕЛ-а радили на дизајну, локацији и величини отвора с погледом на море.

Раствор

Рад на Летњем култном клубу започео је симулационим моделом за мерење звучног притиска. Циљ акустичког третмана био је постићи ниво звука који не би ометао зграде које се налазе у суседству. Специфично у овом случају је комбинација изолације са дизајном ресторана. Након одобрења предложеног решења, ДЕЦИБЕЛ је преузео задатак користећи производ ВИСТО 48 звучно изолациони панел, резултат двогодишњег развоја ДЕЦИБЕЛ-а. ВИСТО 48 је високотехнолошка звучна изолација и апсорпција звука еластична плоча за зидове и плафоне.

Резултати реализованог пројекта

Завршни корак у пројекту је мерење постигнутог нивоа звука. Мерење које је обавило техничко лице компаније ДЕЦИБЕЛ пријавило је вредности које су задовољавајуће и у односу су на бугарске стандарде буке.

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.