1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Domovi
  6. »
  7. Zvučna izolacija zidova u stanu

Zvučna izolacija zidova u stanu

Zvučna izolacija zidova u stanu
Zvučna izolacija zidova u stanu
Zvučna izolacija zidova u stanu
Zvučna izolacija zidova u stanu
Zvučna izolacija zidova u stanu
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija zidova u stanu

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Tišina u spavaćoj sobi jedan je od ključnih faktora koji treba da bi se postigla prava količina zdravog sna.

Međutim, vrlo često buka koja dolazi iz susedne sobe ometa postizanje tihog i mirnog okruženja za spavanje. Jedan od najčešćih problema naših klijenata koji žive u stambenim apartmanima je prenošenje buke iz dnevne sobe u spavaću sobu.

Šutnja spavaće sobe je proces na koji naši stručnjaci obraćaju veliku pažnju jer je ljudsko uho tokom sna veoma osetljivo i nedostatak sna uzrokovan bukom šteti fizičkom i mentalnom zdravlju osobe.

Vrsta zida, njegova geometrija i izvor buke samo su neki od faktora na koje inženjeri akustike u DECIBEL-u obraćaju pažnju prilikom profesionalnog propisivanja proizvoda.

U jednom od poslednjih slučajeva zvučne izolacije spavaće sobe pored dnevnog boravka, propisat će se i montirati zvučni izolacioni sistem MUTE SISTEM 33 i montirati ga na zid u spavaćoj sobi koji razdvaja dve sobe u stanu. MUTE paneli su takođe opremljeni zvučnom izolacijom bitumenske membrane kako bi se postigle potrebne vrednosti za smanjenje buke.

Ono što omogućava DECIBEL-u da garantuje kvalitet bilo kojeg zvučnoizolacionog projekta je usluga koju nudi za obavljanje merenja zvučnih talasa pre i nakon završetka zvučne izolacije.

Indeks zvučne izolacije postojećeg pregradnog zida između sobe i dnevnog boravka, izmeren pre upotrebe MUTE SISTEM 33, označava 50 dB. Konačni indeks stvarne zvučne izolacije sa bajpasima postignut upotrebom materijala za kontrolu buke je 59 dB.

Grafički prikaz rezultata pre i posle grafikona br. 1 možete videti u galeriji.

Propisani proizvodi i završna merenja ukazuju na postizanje visokih nivoa akustične udobnosti, doprinoseći tome da soba bude ugodna i tiha.

Ako imate sličan problem i želite konsultacije o šutnji za stanovanje, možete nas kontaktirati na +359882 41 39 02 ili nam poslati e-mail na adresu office@decibel.co.rs

Više informacija o proizvodima koji se koriste u projektu možete pronaći OVDE.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.