1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Domovi
  6. »
  7. Zvučna izolacija u stambenom kompleksu

Zvučna izolacija u stambenom kompleksu

Zvučna izolacija u stambenom kompleksu
Zvučna izolacija u stambenom kompleksu
Zvučna izolacija u stambenom kompleksu
Zvučna izolacija u stambenom kompleksu
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija u stambenom kompleksu

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Gimnastički prostor u rezidenciji „SAN STEFANO PLAZA“

Drugi projekat kojem smo se pozabavili na platou San Stefano bio je njihov fitnes centar.

Šta je bilo problem?

Menadžerski tim San Stefano Plaza obratio nam se kako bismo mogli da procenimo i dijagnosticiramo problem. U našem linijskom radu do postavljanja tačne dijagnoze polovina je procesa ka rešenju. Zbog toga je za nas ključno da analiziramo i inženjerimo rešenje za zvučnu i zvučnu izolaciju. Na taj način pronalazimo izvor buke i nudimo povoljna rešenja.

Koji je bio vaš cilj?

Nakon razgovora sa vlasnikom teretane, otkrili smo da je glavni vazdušni otvor za zgradu prošao kroz fitnes centar, za koji se ispostavilo da predstavlja izvor dosadnog pjevanja. Posle detaljne analize prostora, otkrili smo i da su iza zidova teretane bile instalacije za grejanje i ventilaciju cele zgrade.

DECIBEL-ovi inženjeri utvrdili su da ventilacioni sistemi imaju zaokret od 90 stepeni na kraju. U ovom trenutku u sistemima protok vazduha stvara buku merenja preko 50 Hz, koja se prenosi kroz sistem ventilacije zgrada. Jednom kada je izvor ustanovljen, naš tim je brzo pronašao rešenje. Klasično rešenje u takvim slučajevima je primena pravougaonika od staklene vune i perforiranog lima. Ovi sistemi su napravljeni na osnovu izračuna količine vazduha koji ulazi kroz sistem. Kada se primeni ova vrsta rešenja, funkcionalnost mašine je ugrožena,

Koje ste rešenje smislili?

Tim DECIBEL-a izradio je i primenio nov inovativan način obrade uglova i reflektivnim materijalom i upijajućim materijalom.

Rezultati:

Nakon ugradnje zvučno izolacionog rešenja nanesenog u fitnes centar, buka od 50 Hz nije bila otkrivena. Vlasnik nas je zamolio da pomognemo sa ..

 


NAJAM STAN U REZIDENCIJI „SAN STEFANO PLAZA“

Luksuzna rezidencija San Stefano Plaza nudi nameštene apartmane za iznajmljivanje. Nakon nekoliko iznajmljivanja ekipa u San Stefanu ponovo je primetila problem koji se odnosi na buku. Pozvani smo da pronađemo izvor buke koji muči goste i da nađemo rešenje.

Šta je bilo problem?

Tim iz DECIBEL-a morao je ponovo raditi na tome da pomogne San Stefanu. Nakon precizne analize sa vrhunskom akustičkom opremom, pronašli smo izvor buke ... vodovodne cevi za sistem grejanja cikliraju se pomoću motora.

 


Koji je bio vaš cilj?

Nakon što smo utvrdili izvor buke, preuzeli smo na sebe da osiguramo miran san stanovnicima San Stefano Plaza.

Koje je rešenje bilo rešenje?

Naš tim iskusnih i dokazanih inženjera skrenuo je posebnu pažnju čitavom ciklusu projekta od razvoja, proizvodnje, isporuke i ugradnje do konačnih očitavanja.

Izrađivali smo projekat po meri na osnovu potreba naših klijenata za izradu zvučne izolacije sa Fomek materijalom i dodatnom izolacijom. Naše razvijeno rešenje odobrilo je klijent i nastavili smo sa isporukom i ugradnjom.

Rezultati:

Nakon realizacije projekta izvršili smo kontrolno merenje kojim smo potvrdili očekivane rezultate.

Tim iz San Stefano Plaza tražio je od nas da pomognemo sa još dva stana, što dalje pokazuje da smo postigli ono što su naši klijenti želeli. Posebna zahvala timu iz San Stefana na ukazanom povjerenju u nas.

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.