1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Hoteli
  6. »
  7. Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi

Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi

Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi
Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi
Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi
Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi
Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija u hotelu Marriott, Tbilisi

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Freedom Hotel, Tbilisi je luksuzni hotel sa sedam zvezdica u Gruziji. Deo je lanca hotela Marriott, koji uključuje preko 500 hotela u 60 zemalja. Koncept koji su kreirali arhitekti su tri hotela koja se nalaze - prvi od njih u srcu grada, drugi u podnožju planine i treći na vrhu, koji će biti povezani gondolom.

Ideja arhitekata je da turisti i posetioci grada, koji su odseli u jednom od tri hotela, mogu da uživaju u neuporedivom iskustvu iz panoramskog pogleda koji otkriva natkriveni lift.

Na poslednjem spratu svakog hotela nalaze se lift stanice pored predsedničkih apartmana.

Problem koji je naš klijent shvatio da će biti jeste taj što će prilikom pokretanja lifta prekinuti tišinu strukturnim vibracijama i uzdrmati strukturu, što će dovesti do jake buke u najluksuznijim apartmanima hotela.

Iz tog razloga su se arhitekti Marriott-a obratili DECIBEL-u da reše ovaj problem. Tokom projekta sarađivali smo sa kompanijom Doppelmair, koja će graditi budući lift, kako bismo od njih dobili konkretnije informacije i tehničke detalje o primeni objekta. Projekat uključuje neke od najefikasnijih sistema za zvučnu izolaciju kompanije DECIBEL, i to Block system i MUTE SYSTEM, posebno prilagođeni standardima i specifičnostima problema. Ovo je prvi slučaj u istoriji DECIBEL-a na kojem paralelno radimo u tri hotela povezana liftom. Za nas je ovo bio veliki izazov, kao i neviđeni podsticaj, jer ovaj projekat nema analoga u svetu.

Poslednji zadatak koji smo izvršili za lanac Marriott takođe je bio vezan za gondolu.

Početna stanica lifta nalazi se pored hotela Freedom Skuare, a u blizini su i stambene zgrade. Tim arhitekata kompanije Marriott svestan je pokretanja lifta i buka iz prolaznih kabina ometaće ljude koji žive okolo. Rukovodstvo lanca Marriott poverilo je DECIBEL-u da će rešiti i ovaj problem. Zadatak koji smo dobili od njih bio je da utišamo gondolu kako u budućnosti ne bi remetila udobnost ljudi koji žive u blizini. DECIBEL je kreirao projekat akustičnog tretmana koji je odobren. Napravili smo smanjenje buke na stanici i radujemo se pokretanju lifta kako bismo uživali u obavljenom poslu!

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.