1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Industrijske i komercijalne zgrade
  6. »
  7. Zvučna izolacija transportne linije

Zvučna izolacija transportne linije

Zvučna izolacija transportne linije
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija transportne linije

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Situacija

Kao deo Holcim Grupe, globalnog lidera u oblasti proizvodnje građevinskih materijala, Lafarge Srbija pristupa bogatoj riznici znanja i međunarodnog iskustva iz preko 70 zemalja u kojima kompanija posluje, što omogućava našim stručnjacima implementaciju dokazanih i potvrđenih održivih rešenja, uz fokusiranje na inovacije prilagođene lokalnim uslovima.

Problem

Decibel je kontaktiran da pomogne u rešavanju problema sa bukom koja prouzvukuje transportna linija koja prolazi kroz naseljeni deo naselja. Buka koju proizvodi transportna linija iznosi 65 dB. 

Pristup

Glavni cilj projekta je bio tretiranje presipne kule, kao i delova transportne linije bez da ometamo normalno funkcionisanje linije. Decibelovi inženjeri su predložili metalne perforirane panele sa zadnjom stranom za pravljenje barijera oko linije, dok su se za tretmane unutrašnjih zidova presipne kule koristili metalni perforirani paneli bez zadnje strane. 

Rezultat 

Rezultati posle tretiranje presipne kule i oko 35m metara transportne linije su odlični, buka je smanjenja na ispod 50dB i transportna linija može ne smetano da funkcioniše bez problema koji mogu da u okolnom stambenom području. 

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.