Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha

Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha
Zvučna izolacija sistema za usisavanje vazduha

Veleprodajno i uslužno preduzeće Steir-Verner Technischer Handel GmbH je za svoje kupce zastupljeno u Austriji sa 8 tehnoloških i servisnih centara, direktnom prodajom i internet prodavnicom. Sa prometom od preko 50 miliona evra, Steir-Verner Technischer Handel GmbH je vodeća kompanija u tehničkoj trgovini u Austriji. Tokom godina, kompanija se takođe razvila u stručnjaka za upravljanje C-delovima, koji optimizuje procese kupovine i logistike svojih kupaca. Pored toga, Steir Verner je takođe vodeći proizvođač hidrauličnih creva za industriju.

Proizvodna hala za hidraulična creva je veličine oko 2000m². U njemu se gumena creva seku, konfigurišu i sklapaju prema specifikacijama kupca. Sistem za usisavanje vazduha na zadnjem kraju hale obezbeđuje da se prljav vazduh koji nastaje na mašinama izvlači i izvodi napolje. Ova usisna mašina generiše trajan zvuk na veoma niskim frekvencijama, što veoma remeti zaposlene u procesu proizvodnje. Komunikacija između radnih stanica je bila poremećena i koncentracija zaposlenih je očigledno opala tokom dana.

Šef za bezbednost i kvalitet na radu u Steir Verner-u je sproveo sopstveno istraživanje za kompanije koje mogu da analiziraju i rešavaju probleme buke. Pri tome su naišli na DECIBEL u Austriji, gde se sa sopstvenim timom bave tržištem. Steir Verner je bio posebno oduševljen DECIBEL-ovim holističkim pristupom – analiza, koncept, proizvodi, instalacija, merenje.

DECIBEL je došao na sajt Štajra Vernera i analizirao situaciju. Izrađen je koncept u kome je kupcu predstavljena prezentacija poboljšanja koja će biti urađena nakon ugradnje novog kućišta, i to pre porudžbine. Samo kućište je savladano pomoću metalno perforiranih panela, revizionih vrata i dva ventilatora za hlađenje sistema za izvlačenje. Instalacija je predstavljala određene izazove, jer su postojeće svetlosne trake i ventilacione cevi morale biti uzete u obzir kroz udubljenja u metalno perforiranim panelima.

Čak i tokom postavljanja, zaposleni u Steir Verner-u su se obratili radnicima montaže iz DECIBEL-a sa rečima zahvalnosti. Poboljšanje se jasno čulo. Sa smanjenjem od više od 12 dB, cilj je očigledno premašen. Nadamo se da će se zaposleni sada osećati još prijatnije i da će im Steir Verner ponuditi još atraktivnije radno okruženje.

Slični proizvodi

Kutija za zvučnu izolaciju DECIBEL AL®

DECIBEL AL® 300 i DECIBEL AL® 600 su jednostruki sistem za prigušivanje. Žaluzine su izrađene od čeličnih limova, ispunjenih materijalom koji apsorbuje zvuk i jednostranog poklopca perforiranim limom. Standardne veličine kutije su 300 x 1000 x 1000 mm. ili 600 x 1000 x 1000mm. To olakšava ugradnju atenuatora na fasadne otvore ili obešavanje na metalnu konstrukciju nosača. Takođe se mogu čuvati kao samostalni prigušivači zidova ekrana. DECIBEL AL® 300 i DECIBEL AL® 600 se uglavnom koriste u mašinskim prostorijama, otvorima za ventilaciju, prostorijama generatora električne energije, kotlarnicama, rashladnim tornjevima ili bilo kojim drugim industrijskim ili HVAC sistemima. DECIBEL AL® je napravljen od pocinkovanog ili u prahu presvučenog metalnog okvira i modularnih delova, uključujući prednje ploče izolirajuće zvuk i apsorbuju zvuk. Krila su izrađena od pocinkovanog lima sa završnom obradom od perforiranog lima i ispunom od materijala koji apsorbuje zvuk.   DECIBEL AL® zvučno-izolacione žaluzine dizajnirane su za situacije u kojima moraju velike količine vazduhaprotok kroz rešetku i gde je prostor za ugradnju ograničen. To uključuje kućišta, napajanja i sisteme za hlađenje / grejanje.Postoje dve standardne veličine DECIBEL AL® zvučno izolacionih roletni (300 i 600), svaka sa svojim svojstvima u pogledu zvučne izolacije, dubine ugradnje i zapremine vazduha. DECIBEL AL® se takođe može proizvesti u nestandardnim veličinama. Standardne dimenzije DECIBEL AL® 300 х 1000 х 1000 mm.;600 х 1000 х 1000 mm.; (Nestandardne dimenzije su dostupne na zahtev)   Materijal: Galvaniziran čelik;Perforiran lim;Akustičen materijal koj apsorbira zvuk;Aluminium. Završna obrada i boje: u RAL-u Svojstva: Otporan na kišu i sneg Mala dubina ugradnje Lako se instalira Instalacija: Direktnim pričvršćivanjem vijcima ili na ugradnom okviru;Specifičnosti instalacije određene su tehničkim karakteristikama projekta. 42334234234

Kutija za zvučnu izolaciju DECIBEL AL®
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.