1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Ресторани, барови и клубови
  6. »
  7. Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"

Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"

Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

„San Stefano Plaza“ je jedan od najinovativnijih multifunkcionalnih kompleksa izgrađenih u poslednjih 10 godina u srcu Sofije. Zgrada koja se nalazi u mirnoj ulici u aristokratskom kvartu u blizini Doktorove bašte odlikuje se savremenom građevinskom tehnologijom.

Pored stambenih i poslovnih prostora, kompleks sadrži i SPA sa teretanom, umetničku galeriju i dečje prostore i rekreaciju na otvorenom. Sa jedne tačke gledišta, takvi kompleksi se preferiraju zbog pogodnosti i blizine urbanih potreba svakog dana, ali sa druge izazivaju potrebu za ekstremnom kontrolom buke i eliminacijom buke koju izazivaju različite aktivnosti kompleksa.

Krajem 2016. godine uprava San Stefano Plaza kontaktirala je DECIBEL i početkom 2017. započela je radove na zvučnoj izolaciji restorana "Shtastlivetsa", na zahtev investitora. Cilj je bio da se spreči mogući problem sa bukom koja dolazi od luksuznog restorana „Shtastlivetsa“ do viših nivoa stambenih zona. Kao prvi korak DECIBEL vrši akustički pregled zgrade i konstrukcije. Cilj je izmeriti trenutni nivo zvučne izolacije konstrukcije kako bi se zaustavio zvuk i dizajnirao tačan tip zvučne izolacije i pravilno postavio da bi se postigla puna efikasnost.

Nakon ispitivanja trenutnog stanja konstrukcije sledi jednomesečni period projektovanja i testiranja, da bi se dostigli najdovoljniji nivoi zvučne izolacije. Materijali korišćeni u projektu su ploče ovjesa i zvučno izolacije nove generacije, koje je za zidove razvio DECIBEL - MUTE SYSTEM.

Po završetku faze dizajniranja, uprava San Stefano Plaza odlučila je DECIBEL-u dodeliti kompletnu zvučnu izolaciju u restoranu. Tokom procesa instalacije izazovi kao što su ugrađene instalacije i želja da se iskoristi najmanje prostora od upotrebljivog prostora.

Konačni i najiščekivaniji korak bila su konačna merenja. DECIBEL-ov sveukupni rad na istrazi, dizajniranju i primeni zvučne izolacije u restoranu "Shtastlivetsa" u kompleksu San Stefano Plaza postigao je rezultate do 5,6 dB bolji od predviđenih.

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.