Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"

Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"
Zvučna izolacija restoran u "San Stefano Plaza"

„San Stefano Plaza“ je jedan od najinovativnijih multifunkcionalnih kompleksa izgrađenih u poslednjih 10 godina u srcu Sofije. Zgrada koja se nalazi u mirnoj ulici u aristokratskom kvartu u blizini Doktorove bašte odlikuje se savremenom građevinskom tehnologijom.

Pored stambenih i poslovnih prostora, kompleks sadrži i SPA sa teretanom, umetničku galeriju i dečje prostore i rekreaciju na otvorenom. Sa jedne tačke gledišta, takvi kompleksi se preferiraju zbog pogodnosti i blizine urbanih potreba svakog dana, ali sa druge izazivaju potrebu za ekstremnom kontrolom buke i eliminacijom buke koju izazivaju različite aktivnosti kompleksa.

Krajem 2016. godine uprava San Stefano Plaza kontaktirala je DECIBEL i početkom 2017. započela je radove na zvučnoj izolaciji restorana "Shtastlivetsa", na zahtev investitora. Cilj je bio da se spreči mogući problem sa bukom koja dolazi od luksuznog restorana „Shtastlivetsa“ do viših nivoa stambenih zona. Kao prvi korak DECIBEL vrši akustički pregled zgrade i konstrukcije. Cilj je izmeriti trenutni nivo zvučne izolacije konstrukcije kako bi se zaustavio zvuk i dizajnirao tačan tip zvučne izolacije i pravilno postavio da bi se postigla puna efikasnost.

Nakon ispitivanja trenutnog stanja konstrukcije sledi jednomesečni period projektovanja i testiranja, da bi se dostigli najdovoljniji nivoi zvučne izolacije. Materijali korišćeni u projektu su ploče ovjesa i zvučno izolacije nove generacije, koje je za zidove razvio DECIBEL - MUTE SYSTEM.

Po završetku faze dizajniranja, uprava San Stefano Plaza odlučila je DECIBEL-u dodeliti kompletnu zvučnu izolaciju u restoranu. Tokom procesa instalacije izazovi kao što su ugrađene instalacije i želja da se iskoristi najmanje prostora od upotrebljivog prostora.

Konačni i najiščekivaniji korak bila su konačna merenja. DECIBEL-ov sveukupni rad na istrazi, dizajniranju i primeni zvučne izolacije u restoranu "Shtastlivetsa" u kompleksu San Stefano Plaza postigao je rezultate do 5,6 dB bolji od predviđenih.

Slični proizvodi

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 23

MUTE SISTEM ™ 23 je sistem zvučne izolacije povezanih tankim tačkama za zidove koji je godinama razvijao i usavršavao Odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije DECIBEL. Glavni akustički princip koji se koristi u sistemu je masa + opruga + masa kao u elektromehaničkoj analogiji. Inženjeri DECIBEL-a stvorili su izuzetno tanak i 4 puta efikasniji sistem, montiran pomoću 5 specijalno dizajniranih antivibracionih DClok ™ pričvrsnih elemenata. Ono što omogućava DECIBEL-u da osigura kvalitet i efikasnost sistema jeste to što se njegovi parametri zvučne izolacije simuliraju pomoću MKE i nakon toga verifikuju laboratorijskim ispitivanjima. MUTE SISTEM ™ 23 je pogodan za stambene i javne prostore, industrijske zgrade. * Pronađite donju Rv tabelu sa kompletnom listom tipova zidova   DClok ™ je patentirani pričvršćivač specijalno dizajniran za ugradnju MUTE SISTEM ™ zvučno izolacionih panela. Inovativni pričvršćivači izrađeni su od specijalnih elastomera, što ih čini efikasnom tačkom vibro izolacije između postojećeg pregradnog zida i panela. Njihova geometrija smanjuje brzinu prenosa zvuka i minimizira površinu dodira između zvučno izolacionih ploča i postojećeg zida na ispod 1%. Dodaci za povećanje performansi zvučne izolacije DClant ™ - zaptivač za zvučnu i vibro izolaciju, koji sistemu dodaje +3 dB DCvisco ™ - Zvučna i vibro izolaciona membrana, koja dodaje +3 dB sistemu DCstrip ™ - Traka za zvuk i vibro izolaciju koja sistemu dodaje +2 dB42334234234

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 23

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 33

MUTE SISTEM ™ 33 je sistem zvučne izolacije povezanih tankim tačkama za zidove koji je godinama razvijao i usavršavao Odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije DECIBEL. Glavni akustički princip koji se koristi u sistemu je masa + opruga + masa kao u elektromehaničkoj analogiji. Inženjeri DECIBEL-a stvorili su izuzetno tanak i 4 puta efikasniji sistem, montiran pomoću 5 posebno dizajniranih antivibracionih DClok ™ pričvrsnih elemenata. Ono što DECIBEL-u omogućava da osigura kvalitet i efikasnost sistema jeste to što se njegovi parametri zvučne izolacije simuliraju pomoću MKE i nakon toga verifikuju laboratorijskim ispitivanjima. MUTE SISTEM ™ 33 je pogodan za stambene i javne prostore, industrijske zgrade. * Pronađite donju Rv tabelu sa kompletnom listom vrsta zidova   DClok ™ je patentirani pričvršćivač specijalno dizajniran za ugradnju MUTE SISTEM ™ zvučno izolacionih panela. Inovativni pričvršćivači izrađeni su od specijalnih elastomera, što ih čini efikasnom tačkom vibro izolacije između postojećeg pregradnog zida i panela. Njihova geometrija smanjuje brzinu prenosa zvuka i minimizira površinu dodira između zvučno izolacionih ploča i postojećeg zida na ispod 1%. Dodaci za povećanje performansi zvučne izolacije DClant ™ - zaptivač za zvučnu i vibro izolaciju, koji sistemu dodaje +3 dB DCvisco ™ - Zvučna i vibro izolaciona membrana, koja dodaje +3 dB sistemu DCstrip ™ - Traka za zvuk i vibro izolaciju koja sistemu dodaje +2 dB 42334234234

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 33

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 63

MUTE SISTEM ™ 63 je sistem zvučne izolacije povezanih tankim tačkama za zidove koji je godinama razvijao i usavršavao Odeljenje za istraživanje i razvoj kompanije DECIBEL. Glavni akustički princip koji se koristi u sistemu je masa + opruga + masa kao u elektromehaničkoj analogiji. Inženjeri DECIBEL-a stvorili su izuzetno tanak i 4 puta efikasniji sistem, montiran pomoću 5 posebno dizajniranih antivibracionih DClok ™ pričvrsnih elemenata. Ono što DECIBEL-u omogućava da osigura kvalitet i efikasnost sistema jeste to što se njegovi parametri zvučne izolacije simuliraju pomoću MKE i nakon toga verifikuju laboratorijskim ispitivanjima. MUTE SISTEM ™ 63 je pogodan za stambene i javne prostore, industrijske zgrade. * Pronađite donju Rv tabelu sa kompletnom listom vrsta zidova   DClok ™ je patentirani pričvršćivač specijalno dizajniran za ugradnju MUTE SISTEM ™ zvučno izolacionih panela. Inovativni pričvršćivači izrađeni su od specijalnih elastomera, što ih čini efikasnom tačkom vibro izolacije između postojećeg pregradnog zida i panela. Njihova geometrija smanjuje brzinu prenosa zvuka i minimizira površinu dodira između zvučno izolacionih ploča i postojećeg zida na ispod 1%. Dodaci za povećanje performansi zvučne izolacije DClant ™ - zaptivač za zvučnu i vibro izolaciju, koji sistemu dodaje +3 dB DCvisco ™ - Zvučna i vibro izolaciona membrana, koja dodaje +3 dB sistemu DCstrip ™ - Traka za zvuk i vibro izolaciju koja sistemu dodaje +2 dB42334234234

Zvučna izolacija MUTE SYSTEM™ 63
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.