1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Domovi
  6. »
  7. Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.

Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.

Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.
Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.
Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.
Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.
Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Zvučna izolacija luksuznih apartmana, Sofija 2021.

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zagađenje bukom postaje sve veći problem i ima sve veći uticaj na zdravlje i san stanovnika velikih gradova. U našem glavnom gradu, merne tačke za prošlu godinu izvestile su da se preko 60% urbanih područja nalazi u bučnom okruženju i dostiže prosečne dnevne indekse od 58 dBA i 77 dBA.

 

Nivo buke oko 50-60 dBA negativno utiče na nervni sistem i ometa rad i odmor.

 

Godine 2020. preduzetnik i vlasnik R&R apartments odlučio je da renovira staru zgradu iz 1980. godine u ulici Chataldja u centru prestonice i da će stvoriti visokokvalitetne stanove za iznajmljivanje za iznajmljivanje. Njegova ideja je da će pored ponuđenih butičnih usluga svojim kupcima ponuditi i visokoklasni akustični komfor i poverljivost. Usluga koja se retko nudi, čak i u otmenim hotelima, ali je sve traženija od ljudi koji cene kvalitet svog sna i ne žele da ih ometaju ili ometaju okolni stanovnici.

 

Zadatak vlasnika bio je da postigne maksimalni nivo zvučne izolacije između stanova. U ovom slučaju, maksimalna zvučna izolacija značila je da ono što se događa u stanu ne sme da čuje niko iz susedstva. Muzika, govor, glasni razgovori u malim dnevnim satima trebali su biti omogućeni za neke klijente R&R apartaments, ali ne na štetu udobnosti drugih klijenata.

 

Pored zvučne izolacije između stanova, klijent je insistirao i na zvučnoj udobnosti u prostorijama. Zahtevao je uklanjanje odjeka i maksimalan osećaj samoće i udobnosti.

 

Naš rad na projektu obuhvatio je odabir najprikladnijih materijala za zvučnu izolaciju i ugradnju. Po završetku građevinskih i završnih radova, projekat smo završili ugradnjom akustičnih tekstilnih zidnih ploča sa visokim indeksom apsorpcije zvuka. Instalirani na pravim mestima na zidovima iza kreveta i na zidovima iza televizora, akustični paneli dopunjavali su efekat zvučne izolacije ugrađene u zidove.

 

Trenutak istine nastupa prilikom sprovođenja kontrolnih merenja postignutog rezultata. U tu svrhu smo stvorili stvarnu svakodnevnu situaciju. Povećali smo nivo televizora u jednom od stanova na maksimum i izmerili nivo od 80 dBA. Otišli ​​smo u sledeći stan da snimimo nivo usputnog zvuka. Izmerili smo nivo buke od 25 dBA (10 dBA ispod norme za miran san). Pokušali smo da ušima čujemo zvuk televizora u susednoj sobi, ali nismo uspeli. Rezultat kombinacije zvučne izolacije i zvučnih ploča premašio je očekivanja naših klijenata, a u svoj portfelj zabeležili smo još jedan savršeno izveden projekat.

 

Vlasniku R&R apartments želimo pune stanove i zadovoljne kupce. Više informacija o smeštaju u butičnoj zgradi R&R apartments možete pronaći ovde .

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.