Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Noćni Klub u Malibu

Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu

Malibu Disco je prva otvorena diskoteka na plaži u Bugarskoj sa pogledom na more.
Klub na otvorenom nalazi se na plaži, a glasna muzika restorana postaje problem za hotele na prvoj liniji. Iz tog razloga, tim noćnog kluba kontaktirao je DECIBEL da bi rešio problem buke.
Svrha uprave restorana je da nastavi da radi i da ne ometa okolna mesta. Prihvatajući zadatak, bilo je presudno napraviti akustički tretman kako bi ustanova i dalje funkcionisala i bila otvorena.
Rad na projektu započeli smo razvojem modela zvučne simulacije i razvili konstruktivno rešenje za primenu zvučne izolacije.

Da bi se obezbedio nesmetan boravak gostiju susednih hotela i nesmetan rad zaposlenih u restoranu, rešenje postavljeno u projektu je kombinacija proizvoda Visto 48 i apsorbera piramide FOMEKS. Proizvodi su montirani na preliminarnu konstrukciju sa zvučnom izolacijom zidova debljine 1,5 metra.

Posao na zvučnoj izolaciji diskoteke Malibu od dizajna do merenja konačnih rezultata trajao je približno 7 meseci.

Završni korak u projektu je merenje nivoa zvuka koje izvodi tehničar DECIBEL. Prijavljene vrednosti buke premašuju projektne vrednosti. Imaju ukupno smanjenje od 60dB. Posle akustičkog tretmana, prolazeći iza restorana, nemoguće je čuti muziku koja se čuje unutra.
Postignuti nivoi premašuju očekivanja, što je razlog pozitivnih povratnih informacija našeg klijenta.

Vlasnici noćnih klubova su vrlo često naši kupci i traže rešenje problema sa bukom u fatalno kasnoj fazi. Uznemireni susedi, koji često dovode do prigovora, i prigovori dovode do problema i skupih investicija za vlasnike restorana. Mi smo specijalisti za rešavanje ove vrste slučajeva i naši završeni projekti su dokaz za to!

Međutim, naš cilj je uvek bio da informišemo i skrenemo pažnju na važnost konsultovanja sa stručnjacima za akustiku u dizajnu zgrada i objekata. Zvučna izolacija koju su iskusni profesionalci na vreme i kvalitetno osmislili i implementirali je najefikasnija, a poštovanje komšija može se održati.

Slični proizvodi

VISTO 48 panel za zvučnu izolaciju

VISTO 48 je elastični panel visoke tehnologije za zvučnu izolaciju i absorciju zvuka, namenjen za  zidove i plafone. Kombinacijom različitih slojeva u panelu postiže mnogo viši nivo zvučne izolacije u poređenju sa konvencionalnim materijalima kao što staklena vuna,kamena vuna ili pluta. Srednji sloj od viskoelastičnog polivinila, istovremeno doprinosi smanjenju buke i zvučne izolacije i absorbuje i smanjuje vibracije. Geometrijski oblik poroznog materijala (prednji sloj) je optimizovan da povećava apsorpciju zvuka u rasponu od 400-650 Hz, koji je karakterističn za većinu domova. VISTO 48 je patentiran proizvod i rezultat  razvoja DECIBEL kompanije, a projektovanje tako da obazirući se na optimizaciju najvažnijih parametara koji određuju akustične osobine kao što su:* Otpornost na strujanje vazduha* Viskoznost * Poroznost* Elastičnost   Zvučno izolacioni panel VISTO 48 pogodan je za: - Ugradnja u gipsane ploče (kao zamena za tradicionalnu mineralnu vatu) iznad spuštenih plafona, ispod povišenih podova i otvorenih okrenutih u studijima i na probama. - Za zidnu zvučnu izolaciju. Ploča mora biti postavljena između nosećih profila od gips kartonske konstrukcije, gde se može ugurati između profila prilepljenih na isti zid lepkom VISTO BOND ili pričvršćenih na montažne elemente VISTO FIKS. - Za zvučnu izolaciju povišenog poda. VISTO 48 treba nanositi direktno na postojeći pod bez lepljenja. Više zvučne izolacije za podove pogledajte ovde. - Za gornju spuštenu rastersku tavanicu. Panel VISTO 48 mora se nanositi direktno na rastersku strukturu, koju treba ojačati dodatnim vešalicama kako bi se sprečilo progibanje.42334234234

VISTO 48 panel za zvučnu izolaciju
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.