Noćni Klub u Malibu

Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Noćni Klub u Malibu
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Noćni Klub u Malibu

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Malibu Disco je prva otvorena diskoteka na plaži u Bugarskoj sa pogledom na more.
Klub na otvorenom nalazi se na plaži, a glasna muzika restorana postaje problem za hotele na prvoj liniji. Iz tog razloga, tim noćnog kluba kontaktirao je DECIBEL da bi rešio problem buke.
Svrha uprave restorana je da nastavi da radi i da ne ometa okolna mesta. Prihvatajući zadatak, bilo je presudno napraviti akustički tretman kako bi ustanova i dalje funkcionisala i bila otvorena.
Rad na projektu započeli smo razvojem modela zvučne simulacije i razvili konstruktivno rešenje za primenu zvučne izolacije.

Da bi se obezbedio nesmetan boravak gostiju susednih hotela i nesmetan rad zaposlenih u restoranu, rešenje postavljeno u projektu je kombinacija proizvoda Visto 48 i apsorbera piramide FOMEKS. Proizvodi su montirani na preliminarnu konstrukciju sa zvučnom izolacijom zidova debljine 1,5 metra.

Posao na zvučnoj izolaciji diskoteke Malibu od dizajna do merenja konačnih rezultata trajao je približno 7 meseci.

Završni korak u projektu je merenje nivoa zvuka koje izvodi tehničar DECIBEL. Prijavljene vrednosti buke premašuju projektne vrednosti. Imaju ukupno smanjenje od 60dB. Posle akustičkog tretmana, prolazeći iza restorana, nemoguće je čuti muziku koja se čuje unutra.
Postignuti nivoi premašuju očekivanja, što je razlog pozitivnih povratnih informacija našeg klijenta.

Vlasnici noćnih klubova su vrlo često naši kupci i traže rešenje problema sa bukom u fatalno kasnoj fazi. Uznemireni susedi, koji često dovode do prigovora, i prigovori dovode do problema i skupih investicija za vlasnike restorana. Mi smo specijalisti za rešavanje ove vrste slučajeva i naši završeni projekti su dokaz za to!

Međutim, naš cilj je uvek bio da informišemo i skrenemo pažnju na važnost konsultovanja sa stručnjacima za akustiku u dizajnu zgrada i objekata. Zvučna izolacija koju su iskusni profesionalci na vreme i kvalitetno osmislili i implementirali je najefikasnija, a poštovanje komšija može se održati.

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.