Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Buka iz zgrade Evropskog parlamenta

Buka iz zgrade Evropskog parlamenta
Buka iz zgrade Evropskog parlamenta
Buka iz zgrade Evropskog parlamenta
Buka iz zgrade Evropskog parlamenta
Buka iz zgrade Evropskog parlamenta

 

Zgrada Evropskog parlamenta nalazi se na jednoj od najprometnijih lokacija u centralnoj Sofiji. Da bi vazduh mogao da cirkuliše, na krovu je postavljena komora za klimatizaciju, koja radi tokom dana. Pored toga, iz dvorišta zgrade, na šestom spratu radi dizel generator. Predmetno dvorište dijeli zgradu Europskog parlamenta s nekoliko stambenih zadruga. Poslednjih godina stanovnici ovih zadruga pojavili su se brojne pritužbe na veliku buku koja dolazi od dizelaša i klimatske komore na krovu.

Zbog problema, Evropski parlament kontaktirao je DECIBEL radi trajnog rešenja. Naš tim je kreirao projekat izolacije buke iz komore za klimatizaciju i dizel motora.

DECIBEL pristup je imao nekoliko faza. Prvo, prigušivačima su se koristili prigušivanje otvora, a za neke od njih morale su se pričvrstiti dodatne konstrukcije da bi izdržale vremenske uslove. Ograda PZP ploča postavljena je oko komore za klimatizaciju, sa perforiranim limom na prednjoj strani i čvrstim limom sa zadnje strane kako bi se izolirao višak buke.

Bilo je poteškoća tokom procesa zbog živahne lokacije lokacije. Konstrukcijski elementi su pojedinačno dizajnirani tako da nisu veći od 2,40 metra, tako da se mogu prevoziti na krov pomoću građevinskog lifta. Nakon ugradnje klima uređaja, isti postupak se pokvario i sa dizel generatorom, a pored zidova bilo je potrebno ugraditi i krov. Čitava instalacija je završena u roku od 30 dana.

Odmah nakon postavljanja dve strukture usledili su pozitivni komentari podnositelja žalbi koji su živeli u zadrugama, koje su delile zajedničko dvorište sa zgradom Evropskog parlamenta.

Slični proizvodi

Kutija za zvučnu izolaciju DECIBEL AL®

DECIBEL AL® 300 i DECIBEL AL® 600 su jednostruki sistem za prigušivanje. Žaluzine su izrađene od čeličnih limova, ispunjenih materijalom koji apsorbuje zvuk i jednostranog poklopca perforiranim limom. Standardne veličine kutije su 300 x 1000 x 1000 mm. ili 600 x 1000 x 1000mm. To olakšava ugradnju atenuatora na fasadne otvore ili obešavanje na metalnu konstrukciju nosača. Takođe se mogu čuvati kao samostalni prigušivači zidova ekrana. DECIBEL AL® 300 i DECIBEL AL® 600 se uglavnom koriste u mašinskim prostorijama, otvorima za ventilaciju, prostorijama generatora električne energije, kotlarnicama, rashladnim tornjevima ili bilo kojim drugim industrijskim ili HVAC sistemima. DECIBEL AL® je napravljen od pocinkovanog ili u prahu presvučenog metalnog okvira i modularnih delova, uključujući prednje ploče izolirajuće zvuk i apsorbuju zvuk. Krila su izrađena od pocinkovanog lima sa završnom obradom od perforiranog lima i ispunom od materijala koji apsorbuje zvuk.   DECIBEL AL® zvučno-izolacione žaluzine dizajnirane su za situacije u kojima moraju velike količine vazduhaprotok kroz rešetku i gde je prostor za ugradnju ograničen. To uključuje kućišta, napajanja i sisteme za hlađenje / grejanje.Postoje dve standardne veličine DECIBEL AL® zvučno izolacionih roletni (300 i 600), svaka sa svojim svojstvima u pogledu zvučne izolacije, dubine ugradnje i zapremine vazduha. DECIBEL AL® se takođe može proizvesti u nestandardnim veličinama. Standardne dimenzije DECIBEL AL® 300 х 1000 х 1000 mm.;600 х 1000 х 1000 mm.; (Nestandardne dimenzije su dostupne na zahtev)   Materijal: Galvaniziran čelik;Perforiran lim;Akustičen materijal koj apsorbira zvuk;Aluminium. Završna obrada i boje: u RAL-u Svojstva: Otporan na kišu i sneg Mala dubina ugradnje Lako se instalira Instalacija: Direktnim pričvršćivanjem vijcima ili na ugradnom okviru;Specifičnosti instalacije određene su tehničkim karakteristikama projekta. 42334234234

Kutija za zvučnu izolaciju DECIBEL AL®
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.