1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Muzički studio
  6. »
  7. Akustika za poznati TV studio

Akustika za poznati TV studio

Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Akustika za poznati TV studio
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Akustika za poznati TV studio

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pitanje: Šta je dovelo klijenta do DECIBEL?

Odgovor: Profesionalni muzičari i zvučni inženjeri u Doli Media Studio došli su k nama sa sopstvenim istraživanjem i akustičkom analizom. Bili su upoznati s našim radom iz međusobnih projekata počevši od 2012. godine. Nije bilo potrebe za testiranjem akustike i nivoa buke jer su već znali šta im treba, a da mi nismo morali da analiziramo prostor kao što je to obično slučaj. Takođe su znali da smo jedina kompanija koja je mogla da izvrši projekat u skladu sa njihovim standardima i vremenskim okvirima. Preokret je trajao jednu nedelju. Ponudili smo ponudu istog dana kada je obavljen njihov upit i počeli smo da radimo već sutradan. Specijalizovani smo za brzi i odličan rad.

 

Pitanje: Pa šta je bilo?

Odgovor: Pitanje je bilo u tome što se zvučni i zvučni zvuk koji emitira sa bine mogao čuti i izvan pozornice u kojoj se nalazi studio. Sama pozornica je smeštena u stambenom naselju, u blizini drugih stambenih zgrada. Naš klijent je želeo da izbegne dosadu bilo koga ko živi u blizini. Ulaz u studio televizora bio je jedna metalna vrata. Kao što se može odložiti, ako vrata nisu posebno izrađena u tu svrhu, ona nisu izolirala visok nivo buke. Sama pozornica je veliki pravougaonik koji je podeljen na dva dela. Polovina prostora namenjena je predstavi. Dakle, imamo bend i publiku, zajedno sa izbeljivačima i nekim drugim pokretnim komadima. S jedne strane domaćina, popularnog televizijskog voditelja, trebalo je da bude izoliran od buke koja dolazi od publike. Tu je bio hodnik koji vodi svu buku sa publikom.

 

Pitanje: Šta je klijent želeo da postigne?

Odgovor: Zapravo nekoliko stvari. Zvučna izolacija prostora sa ciljem da zaštiti komšije od buke i buke. Specifičan zvučni zvuk benda i smanjenje buke koja dolazi od publike i sa druge polovine bine okrenute ka domaćinu. Naši klijenti su naveli da žele apsorpciju zvuka na 70 Hz. U tu svrhu, iza muzičara je postavljen tankoslojni apsorber. Pored toga, prostori koje bismo pokrivali morali su da omogućavaju i redovno kretanje. To nas je dovelo do korištenja naše zvučno-izolacijske zavjese DBB ™.

 

Pitanje: Da li ste imali zahteve za dizajnom i bojom?

Odgovor: Da, njihovi zahtevi bili su usmereni na funkcionalnost, kvalitet i dizajn poboljšanja koja smo pružili. Želeli su crni finiš kako bi praktično bili nevidljivi gledaocima kod kuće. Zavese su bile 6m k 3,50m na tri odvojene šine jer su izrađene od tvrdog materijala koji nije baš sklopiv, ali mora omogućiti kretanje.

 

Pitanje: Da li je bilo tehničkih problema tokom instalacije?

Odgovor: Nije bilo skela, morali smo da koristimo merdevine, a pričvršćivanje instalacije na zidove bilo je izazovno. Preokret je morao biti brz, jer će nova sezona emisije početi snimati za nekoliko dana.

 

Pitanje: Kakve su povratne informacije okoline nakon DECIBEL-ovog rešenja?

Odgovor: U ovom slučaju smo imali posla sa stručnjacima koji su razumeli šta žele da postignu i brzo smo mogli da ispunimo njihova očekivanja. Zavese su pružale pozornici pokretnost, zvučnu izolaciju i zahtevane apsorpcione kvalitete.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.