Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Akustični tretman David Gresham Studija

Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija
Akustični tretman David Gresham Studija

David Gresham Records je jedna od vodećih nezavisnih izdavačkih kuća u Južnoj Africi. Diskografska kuća je producirala i objavila mnoge domaće i međunarodne umetnike u poslednje 43 godine, uključujući Nickelback, Aaliiah, Kilie Minogue, Prime Circle, Depeche Mode, Janet Jackson i Jesse Clegg, da spomenemo samo neke od odabranih.

Menadžment studija se obratio DECIBEL AFRICA za akustički tretman njihova dva montažna apartmana i prostora za snimanje. Nakon izrade preliminarnih simulacija i dizajna za projekat, DECIBEL AFRICA je imenovana za kompaniju za upravljanje projektom sa zadatkom da obezbedi sveobuhvatnu nadogradnju objekta, u cilju poboljšanja akustičkog okruženja i estetike.

Različiti elementi uključeni u projekat uključuju:

  • Zamena postojećeg plafona sa akustičnim plafonskim pločama
  • Zamena postojećih zavesa sa akustičnim zavesama
  • Obrada zidova tekstilnim i drvenim perforiranim akustičnim panelima
  • Postavljanje lameliranog poda i duplih studijskih vrata za govornu kabinu sa zvučno izolovanom membranom

Postojala su dva glavna cilja: efikasna akustična transformacija i minimiziranje ometanja radnog toka. Morali smo da eliminišemo sobne režime, izgladimo krivu reverberacije i postignemo čisto i suvo okruženje, gde se čuje čitav spektar frekvencija.

Različiti elementi instalacije su kombinovani zajedno kako bi se osiguralo da su sve površine akustički tretirane, omogućavajući producentima i muzičarima da rade u prijatnijem i efikasnijem okruženju.

Koristili smo kombinaciju tkanine i drvenih akustičnih zidnih panela da se međusobno dopunjuju, zbog promenljive stope apsorpcije srednjih i visokih frekvencija.

Sa ponosom objavljujemo da je ovaj projekat sada uspešno završen i da je kupac izrazio zadovoljstvo pismom preporuke.

Ako želite da saznate više o DECIBEL-ovim akustičnim i zvučnoizolacionim rešenjima, kontaktirajte nas na office@decibel.co.rs

Slični proizvodi

VISTO 48 panel za zvučnu izolaciju

VISTO 48 je elastični panel visoke tehnologije za zvučnu izolaciju i absorciju zvuka, namenjen za  zidove i plafone. Kombinacijom različitih slojeva u panelu postiže mnogo viši nivo zvučne izolacije u poređenju sa konvencionalnim materijalima kao što staklena vuna,kamena vuna ili pluta. Srednji sloj od viskoelastičnog polivinila, istovremeno doprinosi smanjenju buke i zvučne izolacije i absorbuje i smanjuje vibracije. Geometrijski oblik poroznog materijala (prednji sloj) je optimizovan da povećava apsorpciju zvuka u rasponu od 400-650 Hz, koji je karakterističn za većinu domova. VISTO 48 je patentiran proizvod i rezultat  razvoja DECIBEL kompanije, a projektovanje tako da obazirući se na optimizaciju najvažnijih parametara koji određuju akustične osobine kao što su:* Otpornost na strujanje vazduha* Viskoznost * Poroznost* Elastičnost   Zvučno izolacioni panel VISTO 48 pogodan je za: - Ugradnja u gipsane ploče (kao zamena za tradicionalnu mineralnu vatu) iznad spuštenih plafona, ispod povišenih podova i otvorenih okrenutih u studijima i na probama. - Za zidnu zvučnu izolaciju. Ploča mora biti postavljena između nosećih profila od gips kartonske konstrukcije, gde se može ugurati između profila prilepljenih na isti zid lepkom VISTO BOND ili pričvršćenih na montažne elemente VISTO FIKS. - Za zvučnu izolaciju povišenog poda. VISTO 48 treba nanositi direktno na postojeći pod bez lepljenja. Više zvučne izolacije za podove pogledajte ovde. - Za gornju spuštenu rastersku tavanicu. Panel VISTO 48 mora se nanositi direktno na rastersku strukturu, koju treba ojačati dodatnim vešalicama kako bi se sprečilo progibanje.42334234234

VISTO 48 panel za zvučnu izolaciju
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.