1. Pocetna
  2. »
  3. Projekti
  4. »
  5. Kancelarije i konferencijske sale
  6. »
  7. Akustične pregrade u IT kancelariji

Akustične pregrade u IT kancelariji

Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Akustične pregrade u IT kancelariji
Kontaktirajte nas
KONTAKTIRAJTE NAS
Akustične pregrade u IT kancelariji

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Intervju o projektu

Pitanje: Šta je kupca dovelo do DECIBEL?

Odgovor: Pozvali smo njihovog vodećeg dizajnera koji radi na novim kancelarijama za naše klijente. Imala je jasnu predstavu šta žele i rok od samo 4 nedelje.

Pitanje: Kakav je bio vaš prvi razgovor?

Odgovor: Imali su vrlo jasnu predstavu šta žele i poslali su nam detaljan upit sa zahtevom za nestandardne veličine i metode ugradnje koje ranije nismo radili. Bilo je jasno da smo jedini uspeli da isporučimo ovu vrstu akustičkog rešenja sa nestandardnim visećim pločama i ogromnim pregradama za svoje stolove za samo četiri nedelje.

Pitanje: Šta je klijent želeo da postigne?

Odgovor: Glavni prioritet bio je izgled akustičnih materijala. Kao što vidite na projektnim slikama, kancelarije su luksuzno završene u modernom i živopisnom stilu. Kompanija deluje na polju sportskog klađenja i većina njenih zaposlenih su mladi ljudi, pa je dizajn kancelarija to morao da odražava.

Drugo, naravno, zvučne osobine. U velikoj kancelariji otvorenog prostora, trudimo se da pokrivamo najmanje 30% površine akustičnim pločama. Bio je izazov sa ovim dizajnom i ovakvim pozicioniranjem panela da pokriju područje potrebno za postizanje skladnog akustičnog okruženja.

Pitanje: Da li su postojali zahtevi za dizajnom i bojom?

Odgovor: Naš klijent je imao vrlo specifične zahteve za dizajnom i bojom koje možete videti u gotovom projektu. Uspeli smo da napravimo nestandardne viseće ploče i paravane za radne stolove u tačnim veličinama i bojama koje je odabrao dizajner.

Pitanje: Da li je bilo izazova u proizvodnji naručenih proizvoda?

Odgovor: DA! Definitivno, jer je ovo bilo 65 separatora stolova koje je trebalo instalirati za manje od četiri nedelje. Pored toga, njihove dimenzije su bile dvostruko veće od standardnih dimenzija koje nudimo. Pored toga, morali smo da smislimo kako da ih učinimo održivim za vreme koje predstoji, tako da se tokom godine ne bi pomeli zbog velike veličine.

Pitanje: Da li je bilo tehničkih posebnosti tokom instalacije?

Odgovor: Da, morali smo da instaliramo sve viseće ploče sa već završenim enterijerom i radnim stanicama instaliranim ispod. To je stvorilo neke poteškoće, jer ih je pričvršćivanje za plafon na određenim mestima bilo teško sa već ugrađenim nameštajem. S druge strane, ovo nam je dalo priliku da uživamo u pogledu prilikom dovršavanja dizajna akustičnim visećim pločama čak i tokom instalacije :)

Pitanje: Kakva je povratna informacija za akustiku nakon ugradnje visećih ploča i odvajača stolova DECIBEL?

Odgovor: Dizajner enterijera i predstavnici kompanije su veoma zadovoljni rezultatom. Nadamo se da će zaposleni koji će raditi u kancelariji uskoro uživati ne samo u fantastičnom novom enterijeru kancelarije već i u odličnom akustičnom okruženju.

Slični proizvodi

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.