Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Побољшање акустичне средине у овом уреду за дизајн отвореног простора укључује комбинацију две врсте акустичних производа - суспендовани акустички панели Ецхо Цлоуд и акустички сепаратори столова.

Echo Cloud акустични панели са обешеним облаком посебно су постављени изнад радних места запослених за максималну апсорпцију звука. Језгра панела је технички полиуретан високих перформанси, посебно ефикасан у распону од 400-650 Хз, који је најкарактеристичнији за људски глас.

Раздвајање и стварање акустичне удобности на сваком радном месту остварује се уградњом звучне изолације и сепаратора столова који апсорбирају звук. Сврха сепаратора је стварање тзв. акустичка нијанса на радном месту, повећавајући концентрацију и проактивност запослених. Дизајн и боје производа у потпуности су прилагођени унутрашњости канцеларије и на тај начин је естетски допуњују.

Коришћени Ецхо Цлоуд висећи панели и акустички сепаратори побољшавају канцеларијско окружење, смањују максимално време одјека (одјек, зујање) и доприносе још већем стилу дизајна ентеријера, допуњујући га облицима и бојама.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.