Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Телериц Ацадеми је приватна образовна организација која је започела свој посао 2009. године на иницијативу компаније Телериц. Пружа ажурну практичну обуку програмирања која помаже студентима, студентима и професионалцима из различитих области да се припреме за дигиталну будућност.

Руководиоци Телериц Академије контактирају ДЕЦИБЕЛ крајем 2017. како би затражили инсталацију звучног система за маскирање у свом канцеларијском простору. Идеја о примени ове врсте система је направљена по узору на канцеларије компаније у САД.

Након консултација на лицу места, установљено је да су најпотребнија места за побољшање акустичког окружења отворени простор у коме раде запосленици компаније и две учионице.

Соунд Маскинг систем који нуди ДЕЦИБЕЛ састоји се од компактног регулатора и звучника који дистрибуирају неупадљиви ускопојасни шум у различитим зонама, са сензорима буке у свакој зони. Захваљујући њима, систем се прилагођава нивоу спољне буке у соби (тзв. Аутоматска контрола нивоа). Управљање системом је изузетно једноставно са пакетом за управљање апликацијама креираним за ову сврху.

Више информација о звучној маски можете пронаћи овде.

Инсталација система за звучно маскирање на Телериц Академији завршена је за недељу и по, у складу са распоредом и програмом Академије. Након интеграције система, акустично окружење у ходницима је побољшано, што доводи до побољшања концентрације, продуктивности и креативности људи у собама.

Ако такође осећате нелагоду и осећате повећани ниво стреса и ниску продуктивност међу запосленима због сталне буке и желите да побољшате акустично окружење у канцеларији, контактирајте нас на салес@децибел.бг или на + 359 883 30 30 45.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.