Akustični panel sa štampanom obradom

Opis

Akustični tekstilni paneli sa štampom su proizvod koji kombinuje akustička svojstva i estetske kvalitete. Njegove dobre karakteristike apsorpcije zvuka čine ga odgovarajućim rešenjem za akustički tretman kancelarija, hotela, restorana i komercijalnih prostora.

Akustični paneli su svetlih boja i visoke rezolucije prilagođenih datoteka dostupnih za štampanje. Ploče su savršeno dizajnersko rešenje za štampane logotipe, fotografije i različite teksture koje bi mogle da se mešaju ili dopunjuju unutrašnjost sobe u kojoj se panel nanosi. Jedna slika mogla bi se odštampati na nekoliko skoro montiranih panela i tako se formira bilbord sa kreativnim dizajnom.

Primena i instalacija

Akustični paneli sa štampanom slikom najprikladniji su za akustički tretman kancelarijskih prostora, kućnih bioskopa, pabova, hotela i maloprodajnog prostora koji prekoračuju vreme snimanja.

Ove panele je lako montirati na zidove i plafone direktnim lepljenjem DECIBEL sistema ugradnje, koji se može urediti kao dodatak svakom panelu.

Ako ste zainteresovani i želite da dobijete više informacija ili citata, pošaljite nam svoj upit na: office@decibel.co.rs

 

Koeficijent apsorpcije

Tehničke karakteristike

MaterijalAkustična pena i akustični tekstil
BojeŠtampana slika
Dimenzije1000 x 500 mm; 500 x 500 mm
Debljina50mm
Težina0,828kg; 0,414kg
Instalacijazidovi, plafoni

Galerija

Povezani projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.