Zvučna izolacija i akustika za

Zdravstvene ustanove

Zdravstvene ustanove su često pune aktivnosti i ljudi u svako doba dana i noći. Dobro bolničko smanjenje buke i zvučni sistemi mogu pomoći medicinskom osoblju, pacijentima i njihovim posetiocima pružiti olakšanje i udobnost. Nudimo razne proizvode poput plafonskih pločica HIGIJENA i akustičnih separatora za smanjenje zvučnog pritiska u zdravstvenim sredinama.

Naši proizvodi za zvučnu izolaciju i akustiku idealni su za smanjenje odjeka u prostorijama za pacijente i zajedničkim prostorijama, kao i za izolaciju buke između soba za pacijente, soba za ispite i soba za konsultacije. Postavljanjem plafonskih pločica HIGIENE i samostojećih separatora, spojite stil i funkciju kako biste smanjili buku bez žrtvovanja bilo kakvih elemenata dizajna. Takođe nudimo sisteme za maskiranje zvuka koji pomažu prikrivanju razumljivosti poverljivih razgovora.

Svi preporučeni proizvodi za zdravstveni sektor ispunjavaju sve sanitarne zahteve. Možemo vam pomoći da odaberete odgovarajuće proizvode koji odgovaraju vašim potrebama.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Srodni proizvodi

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.