Приказната за конференциска сала во Естонија

За звучну изолацију ново дизајниране конференцијске собе у Естонији, извозне колеге компаније ДЕЦИБЕЛ предлажу извођачу пројеката ПРОисолатсиоон да користи зидни систем за изолацију МUТЕ СИСТЕМ33, производ који је развио и дорадио тим ДЕЦИБЕЛ.

Клијенту се пружају лабораторијска мерења МUТЕ СИСТЕМ33, која показују да је након инсталације система, укупни индекс звучне изолације на зиду, у зависности од типа и расте за 9 - 12 ДБ.

Намера клијента за звучну изолацију хале је да га користи за конференцијске састанке, корпоративне семинаре и сличне догађаје, без нарушавања радног окружења просторија у суседству, и ни на који начин суседни простори неће утицати на догађаје који се одвијају. у конференцијској сали.Клијент је купио потребну количину МUТЕ СИСТЕМ33 за комплетну звучну изолацију на свим зидовима конференцијске собе. Након постављања звучно изолационих панела у соби, купац је извршио мерења и известио о побољшаном индексу звучне изолације целог зида за +1 дБ. Резултат доводи до закључка да купац није задовољан крајњим резултатом производа.

ДЕЦИБЕЛ тим је уверен у квалитет производа који је развијен, тестиран у облику лабораторијских услова, што резултира слањем инжењера акустике који је укључен у истрагу случаја. Као резултат предузетих мера, јасно је да у конференцијској сали постоје канали за ваздух кроз које звук пролази из и у салу.

Да би се решио случај настао из пројекта, потребно је обавити темељит преглед од стране инжењера акустике, а да не занемаримо његове појединачне елементе. Наши звучно-изолациони системи имају своје квалитете који су доказани у стотинама пројеката.

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.