MUTE SYSTEM u Singapuru

Predstavnici DECIBEL-a u Singapuru izabrali su MUTE SYSTEM™ 63 kako bi izolovali buku iz dvorane za skakanje na trampolinu.

 

U višefunkcionalnom poslovnom zdanju, neki iznajmljivači rešaju da naprave zal za prižkove na bate, gde njihovi saradnici mogu da se zabave i provedu vreme, odmarajući se posle rada. Vibor sistemi zvukoizolacii dla pomesenij sostavlaetsa posle togo, kakto naši partneri v Singapure prislali nam važnu konstruktivnu informaciu o zdanii i promesenii v soobsenie s trebovaniem klientov o peremičkah v holle, čtobi ne raspoložitь teh, kto rabotaet po sosedstvu. Posle sprovođenja akustičnog programskog modeliranja inženjeringa iz inženjerskog izdanja DECIBEL u Bugarskoj izabrali su MUTE SYSTEM 63 kao najprikladniji sistem zvukoizolacija za izolaciju vazdušnog šuma u ​​zale.

 

Nakon instalacije sistema, lokalni instalateri su podelili da je zvučnu izolaciju lako postaviti, čak i onima koji je postavljaju prvi put. Kupci su zadovoljni ne samo postignutim efektom zvučne izolacije na zidovima, već i malom debljinom sistema, koja je trajala samo 5 cm. od prostornih. U poređenju sa klasičnim zidnim oblogama, monteri i kupci su istakli da su brzina ugradnje i nedostatak vlažnih i prljavih procesa u instalaciji u velikoj meri olakšali njihov rad.

 

Raznolikosti MUTE SYSTEM-a su razvijene za zvučnu izolaciju zidova i plafona domaćih prostorija, ali su vrlo pogodne za upotrebu u kancelarijama, restoranima i prostorijama u kojima ne postoji mogućnost izvođenja debele zvučne izolacije veće od 10 cm. Nedostatak konstrukcije i laka instalacija sistema čine ga instalaterima u Bugarskoj i inostranstvu sve popularnijim, jer omogućava 3 puta bržu instalaciju i ne zahteva mokre i prljave procese.

 

MUTE SYSTEM ™ se proizvodi u Bugarskoj i zvučno je testiran i sertifikovan u evropskoj laboratoriji. Pored laboratorijskih ispitivanja, sistem je prošao stotine stvarnih testova u domovima, kancelarijama i javnim zgradama naših kupaca, koji su i dalje zadovoljni postignutim rezultatima zvučne izolacije. U poslednje 2 godine MUTE SISTEM se uspešno prodaje u preko 48 zemalja na 3 kontinenta, uspešno zamenjujući i nadmašujući indeks zvučne izolacije klasičnog predzidnog zvučnog izolacionog poklopca, koji se koristi poslednjih 30 godina.


 Kontaktirajte nas na office@decibel.co.rs.

Galerija

Srodni proizvodi

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.