Dizajnerski i akustični paneli BEELLIVE u LIDL, Hrvatskoj

Akustički tretman sala za sastanke je jedan od preduslova za njihov dizajn. Zagrebačke kolege za akustiku kontaktirale su nas kako bismo proizveli akustične panele potrebne za određenu lokaciju. Projektirali su poslovnu zgradu LIDL u Zagrebu, udovoljavajući akustičkim standardima. Akustični tretman je potreban da bi se smanjilo vreme bujanja i poboljšala akustična udobnost u prostorijama za sastanke i hodnicima. Kolege su izračunale potrebnu kvadraturu za postizanje vremena reverberacije, definisano njihovim standardima.Oni su tražili DECIBEL da proizvede akustične panele, izabrajući BEELIVE dizajnera akustičnih panela za obradu njihovih prostorija. 

BEELIVE panel je razvijen od strane tima DECIBEL, čija je jezgra visoko efikasan, otvoreni ćelijski tehnički poliuretan, posebno efikasan u rasponu od 400-650 Hz, koji je najznačajniji za ljudski glas. Dizajn i boje ploča u potpunosti su prilagođeni unutrašnjosti zgrade i estetski je upotpunjuju.

Nakon instalacije BEELIVE dizajnerskog akustičkog panela, naši kolege akustike kontaktirali su nas kako bi podelili izveštajni rezultat. Oni su postigli svoje projektovane vrednosti odjeka, poslali su nam slike montiranih ploča i pohvalili se kako su mogli da doprinesu svom još većem stilu dizajna enterijera pomoću BEELIVE ploča.

U slučaju da vam treba pomoć u dizajniranju i obnovi uslova zvučnog komfora u vašim zgradama i hodnicima, ostajemo vam na raspolaganju i rado ćemo doprineti njihovom unapređenju.

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.