Zvučna izolacija Decibel Block System™

1. Vrsta zida
2. Prekrivanje SBR trake
3. Vibro vešalice PI mini
4. Potporna gradnja
5. Vrsta zvučnog punjenja
6. Površina visoke gustoće
7. Vrsta zvučno izolacijske membrane
8. Završna gips ploča

 

Opis

Decibel Block Sistem ™ je zvučna izolacija za zid, pogodna za najviši nivo zvučne izolacije u stambenim prostorijama, javnim prostorijama i industrijskim zgradama. Sistem zvučno izolacionih i zvučno apsorbujućih ploča postavljenih na postojeći zid pomoću vibro izolacionih vešalica i konstrukcije. Svojstva zvučne izolacije Decibel Block Sistem ™ su između 15 i 24 db, u zavisnosti od vrste zida. Ovaj sistem je pogodan i za ugradnju na lagane pregradne elemente od gipsane ploče. Korišćena kombinacija zvučno izolacionih materijala različite gustine i elastičnosti, zajedno sa slojem za upijanje zvuka sa dalje povećanom površinom i vibro izolacionim pričvršćivačima garantuje postizanje maksimalnih visokih rezultata smanjenja zvuka. Zvučna izolacija je projektovana u skladu sa novim tendencijama u zvučno izolacionim konstrukcijama i eksperimentalno je testirana u laboratoriji 2015. godine u skladu sa standardom EN ISO 10140 - 2: 2010.

Za postizanje i poboljšanje efekta zvučne izolacije zida preporučujemo izradu podne zvučne izolacije ili plafonske zvučne izolacije u zavisnosti od toga gde se nalazi izvor zvuka.

Primena

Decibel Block Sistem ™ je pogodan za:

- Stambene prostorije
- Javne prostorije
- Industrijske zgrade
- Za ugradnju u lagane pregradne elemente od gips ploča

Prava instalacija i praćenje koraka za implementaciju izuzetno je važno za postizanje punog potencijala sistema. Preporučuje se da instalaciju sistema izvrši specijalni instalater zvučno izolacionih i zvučnih sistema. Za više informacija o instalaciji, kontaktirajte nas.

Tehnički pokazatelji:

Debljina sistema70 - 200 mm
Težina sistema21,7 kg/m² - 41,8 kg/m²
Vrste zvučnog punjenja IZO SOUND, Decibel acoustic foam, Visto 48, TECWOOL
Vrste zvučno izolacijskih membrana Polysound, DCvisco
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.