Zvučna izolacija generatora

Problem: Generatori struje na gradilištu, u blizini stambenog naselja, proizvodili su buku iznad zakonskih granica, uznemiravajući stanare u obližnjim zgradama.

Rešenje: Kako bi se generatori zvučno izolovali na efikasan i isplativ način, predloženo je zvučno izolovano kućište tako što će se ceo prostor u kome su postavljeni generatori ograditi. Četvorostrana barijera visoka 4m je izgrađena od metalnih perforiranih „PZP” panela.

Dodatno, postavljeni su PZP paneli u unutrašnjoj zoni, u blizini generatora, sa ciljem da se ograniči širenje buke koja se emituje iz izvora iznad visine od 4m. Paneli instalirani na unutrašnjem kućištu imali su prilagođeni dizajn sa jakim mogućnostima otpornosti na toplotu, kako bi omogućili neprekidan protok vazduha, potreban za hlađenje generatora, kao i da bi omogućili rad na održavanju opreme.

Rezultati: Instalacija unutrašnjih i spoljašnjih kućišta je bila uspešna, a rezultati smanjenja buke su premašili očekivanja klijenta. Dok težimo ka našoj misiji, DECIBEL-ove efikasne metode zvučne izolacije su obezbedile mirno i tiho okruženje stanovnicima i radnicima na licu mesta kroz još jedan uspešan projekat.

Galerija

Srodni proizvodi

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.