Sistem zvučne izolacije plafona C-MUTE SYSTEM ™

1. Armirano betonska ploča
2. Vibro držač PI mini
3. Noseća konstrukcija
4. Decibel Acoustic Foam
5. Ploča visoke-gustine
6. Membrane Decibel Visco
7. Ploča visoke-gustine

Block-C system

Sistem zvučne izolacije plafona C-MUTE SYSTEM™ je dizajniran u cilju smanjenja prenosa zvuka u stambenim i poslovnim prostorima, gde su glavni izvor buke ljudi, muzički uređaji, televizori i kućni ljubimci (vazdušna buka). C-MUTE SYSTEM takođe smanjuje buku od hodanja, lupanja i škripanja (udarna buka) koja dopire iz prostorije iznad.

Prednosti: C-MUTE SYSTEM™ je jedinstveni sistem prigušivanja buke koji ne zahteva izgradnju konstrukcije (za spušteni plafon od gips kartona ili plafonskih ploča). Debljina sistema je manja od 5 cm, zbog čega je izuzetno pogodan za manje prostorije. Instaliranjem ovog sistema mogu se izravnati postojeće neravnine i korigirati denivelaciju plafona za do 3 cm. Jedna od glavnih prednosti sistema su dimenzije ploča za zvučnu izolaciju koje su dizajnirane tako  da zahvaljujući svojoj geometriji  povećavaju svoje zvukoizolacione karakteristike na račun težine, a posebni sistem pričvršćivanja obezbeđuje mekan spoj između elemenata, što je ključni faktor u postizanju efikasnosti kod prigušivanja buke. Sve ploče sistema za prigušivanje buke C-MUTE SYSTEM™ su odvojene jedna od druge posebnim mekim trakama u cilju redukcije prenosa zvučnih vibracija. Ivice izolacije (tamo gde ploče dodiruju zidove) se takođe obrađuju mekim akustičnim trakama. Kao završna obrada sistema koristi se lako dostupan materijal – gips karton, koji se isto tako montira bez konstrukcije, direktno na C-MUTE SYSTEM i plafon možete okrečiti, ofarbati ili obraditi po Vašoj želji.

Komplet C-MUTE SYSTEM™ uključuje: ploče za prigušivanje buke, sistem pričvršćivanja, elemente razdvajanja i pribor koji je potreban za montažu.Komplet ne uključuje jedino završni sloj od gips kartona i šrafove za gips ploče, koje možete nabaviti naknadno od DECIBEL-a.

Sistem zvučne izolacije plafona C-MUTE SYSTEM™ je dizajniran u cilju smanjenja prenosa zvuka u stambenim i poslovnim prostorima, gde su glavni izvor buke ljudi, muzički uređaji, televizori i kućni ljubimci (vazdušna buka). C-MUTE SYSTEM™ takođe smanjuje buku.

Primena: Preporučujemo za smanjenje buke u stambenim prostorijama (dnevne i spavaće sobe), a isto tako za smanjenje buke u poslovnim prostorima te u prostorima u kojima nije poželjno umanjenje visine sprata za više od 5 cm (obično kod novijih stambenih zgrada sa niskim plafonima).

Tehničke karakteristike:

Dimenzije ploče za prigušivanje buke100 cm x 150 cm
Debljina4 cm.
Vrednost izolacione moći Rw67 db*
Težina15 kg/m2
We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.