O NAMA

Decibel Acoustic Solution DOO je kompanija koja nudi inženjerske usluge, projektovanje i konsultacije u oblastima akustike, zaštite od buke, industrijske buke, zvučne izolacije, kao i implementaciju akustičkih rešenja u ovim sferama. Naši visokoobrazovani i iskusni inženjeri, sposobni su za projektovanje različitih tipova rešenja kontrole buke za potrebe arhitektonskih biroa, investitora, građevinskih firmi, privatnih i državnih organizacija, kao i fizičkih lica. U okviru konsultantskih usluga nudimo posete na terenu, merenja šuma i buke, akustičko savetovanje, stručni nadzor, izradu elaborata i projekata. U svom poslovanju koristimo sertifikovane i bezbedne materijale po savremenim svetskim standardima, profesionalnu opremu i softverska rešenja, kako bi smo obezbedili precizne rezultate. U saradnji sa Laboratorijom za Akustiku na Elektronskom Fakultetu u Nišu i partnerima iz Bugarske, bavimo se sopstvenim naučnim istraživanima u cilju unapređenja postojećih i razvijanja novih sistema zvučne izolacije, akustike prostorije i mernih softverskih rešenja. Trenutno poslujemo u Srbiji a blisko sarađujemo s partnerima iz Bugarske i Makedonije.

MISIJA

Naša misija je jednostavna. Mi cenimo objektivnost i pošteno poslovanje prema našim klijentima. Ne tražimo od nikog da nam veruje na reč, jer se svojim iskustvom i znanjem trudimo da poverenje opravdamo delom i dobrom inženjerskom praksom.  Naša akustička rešenja direktno su u službi nauke, pa zato uvek težimo da pružimo optimalnu soluciju uz detaljnu analizu problema. Podržavamo naše klijente u potrazi za mirom i tišinom i odgovorno prihvatamo ovaj jedinstvenu zadatak.

VIZIJA

Klasični sistemi zvučne izolacije imaju brojne nedostatke. Mi razvijamo budućnost zvučne izolacije i akustike kroz nauku i inovacije. Naša vizija je tehnološko smanjenje buke i pružanje akustičkog komfora uz minimalna finansijska ulaganja. Težimo da formiramo internacionalni tim visokoobrazovanih stručnjaka koji će unaprediti oblast akustike. Kroz aktuelne trening škole i radionice iz Evropskih organizacija, trudimo se da budemo u korak sa najmodernijim tehnologijama i budemo jedni od prvih u svetu koji će ove tehnologije preuzeti 

      VREDNOSTI 

Poštovanje prema prošlosti. Odgovornost za budućnost.

TIM

Marko Ličanin
Project Manager
Marko Ličanin
CEO/Project Manager @ DECIBEL ACOUSTIC SOLUTION

Diplomirani Inženjer Elektrotehnike, Elektronski Fakultet u Nišu 
Diplomski rad " Simulacija fizičkih parametara i proces izrade sfernog mikrofonskog niza" 

@: marko.l@decibel.co.rs

Blic Intervju

Ja sam: U oblacima
Volim: Divljinu 
Zvuk ili šum: Šum
Ljubimac: Pas 
Najvažniji gadžet: Sound Analyser 
Predeo za pamćenje: Aurora iznad Trondhajma
Inspiracija: Karijera i uspeh
Možete me naći: Pored reke sa Anom 
Ako možeš da puštaš muziku celom svetu, to bi bila: Don't stop me now / Queen 
Da se ne bavim akustikom, bavio bi se: 3D animacijom
Ana Đorđević
Project Manager
Ana Đorđević
COO/Project Manager @ DECIBEL ACOUSTIC SOLUTION

Diplomirani Inženjer Elektrotehnike, Elektronski Fakultet u Nišu 
Diplomski rad " Kalibracija, evaluacija i primena sfernog mikrofonskog niza za formiranje karakteristike usmerenosti" 

@: ana@decibel.co.rs

Blic Intervju

Ja sam: Uporna
Volim: Prirodu
Zvuk ili šum: Zvuk
Ljubimac: Mačak Felix
Najvažniji gadžet: Torba
Predeo za pamćenje: Austrijski Alpi
Inspiracija: Steven Hawking
Možete me naći: Pored reke sa Markom
Ako možeš da puštaš muziku celom svetu, to bi bila: Imagine / John Lennon 
Da se ne bavim akustikom, bavila bi se: Fizikom