Prekrivač za zvučnu izolaciju DBB

Opis

Pokrivač za zvučnu izolaciju DBB ™ napravljen je od zvučno izolirajuće membrane i dvostrane vate koja apsorbuje zvuk. Proizvod je stvoren za upotrebu u industrijskim zgradama, domovima, muzičkim sobama i muzičkim studijima. Velika težina proizvoda (5,8 kg / m2) garantuje odlične rezultate zvučne izolacije. Zavesa DBB se takođe nudi sa nezapaljivim vodootpornim završnim slojem, što ga čini pogodnim za spoljnu upotrebu i industrijsku primenu. DBB zavese nude maksimalnu kontrolu zvuka i smanjenje buke koristeći kombinaciju apsorpcije zvuka i materijala za zaštitu od buke.

Pokrivači za zvučnu izolaciju DBB ™ se razlikuju od trajnih instalacija za smanjenje buke po svojoj fleksibilnosti. Iako se mogu koristiti kao trajno rešenje za smanjenje buke, zvučno izolacione zavese se takođe mogu pomeriti tamo gde su potrebne i čuvati van puta kada se ne koriste. Za poslovne zgrade i poslovne prostore koji se u fazama obnavljaju, pokretna zvučna izolacija izoluje radno mesto bez obzira gde se radnici nalaze.

Prekrivač za zvučnu izolaciju DBB ™ takođe ima toplotne izolacione osobine.
Indeks zvučne izolacije Rv = 26 dB.

Primena

DBB ™ akustični pokrivači se koriste u mnogim industrijskim aplikacijama za kontrolu buke. Sistem može prilagoditi ventilaciju i pristup, istovremeno održavajući visoku kontrolu buke. Zavese se lako postavljaju i mogu se premestiti za upotrebu na drugom mestu radi premeštanja mašina ili opreme. Zvučno izolirane zavese mogu pružiti trajno, ali fleksibilno rešenje za svaku pojedinačnu situaciju kontrole buke.

Zvučno izolaciona zavesa DBB ™ pogodna je za:

- Kontrola buke kompresora
- Hidraulične pumpe
- Spoljašnja primena za pokrivanje zvuka
- Kontrola zvuka metalnog kompresora
- Spoljašnja konstrukcija ograde
- Mnogi industrijski projekti za kontrolu buke

Tehnički pokazatelji

PrimenaZvučna izolacija kompresora, hidrauličnih pumpi, mašina
Instalacijaunutra / spolja
SastavPolivinilna membrana; Poliesterska vuna
Boje22 standardne boje
Veličina100 cm x 80 cm .; Prilagođene veličine
Debljina2,5 cm
Težina4,70 kg / m2

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.