Opružni prigušivač vibracija VIBRO-AMR

Opis

Antivibracioni opružni podmetači Vibro-AMR poseduju vibroizolacione kvalitete u dva pravca  X(Y) i Z. Pogodni su za niskofrekventne vibracije (niža brzina rotacije – 400 obrtaja u minuti), za koje je takođe potrebno horizontalno i vertikalno ograničavanje u slučaju zemljotresa ili opterećenja vetrom. Pogodni su za vazdušne kompresore, dvotaktne motore, čilere ili vodene rashladne sisteme.

Svi metalni delovi podmetača Vibro-AMR izrađeni su od pocinkovanog metala sa optimalnom debljinom. Baza prigušivača vibracija ima dve rupe za fiksiranje šrafovima. Opruge su usaglašene sa zahtevima evropskog standarda ISO EN 10270.

Baza prigušivača vibracija prekrivena je gumenim profilom koji povećava efikasnost vibroizolacije u slučaju visokofrekventnih vibracija koje prolaze kroz oprugu. Dve horizontalne osovine koje ograničavaju horizontalno gibanje opruge prekrivene su elastomerom, kako bi se ograničio prenos vibracija kroz njih.

Opružni antivibracioni amortizer Vibro-AMR nudi inovativni dizajn koji smanjuje prenos vibracija sa tela mašine na pod, a istovremeno omogućava kontrolu pomeranja usled seizmičkog opterećenja i opterećenja vetrom.

Primena

Ograničeni antiizolacioni nosač opruga Vibro AMR pogodan je za mehaničku izolaciju buke i vibracija za:

- Vibraciona oprema će verovatno biti izložena seizmičkim događajima.
- Kada je vibraciona oprema verovatno u značajnom središtu smenjivanja masa.
- Kada se primenjuju velika opterećenja vetrom ili druge spoljne sile.

Tehnički pokazatelji

MaterijalElastomer i pocinkovani lim
Dimenzije110x62mm
Visina75mm
Opseg maksimalnog opterećenja20kg - 150kg
Maksimalna deformacija4mm

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.