Kontaktirajte nas

KONTAKTIRAJTE NAS

Voleli bismo da Vas čujemo! Pošaljite nam poruku i jedan od naših predstavnika će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

(Popunite sva polja, označena sa *.)

Kako želite da Vas kontaktiramo?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Производ "акустична подлога за звучнике" ДЕЦИБЕЛ је развио од самог почетка компаније. Још шест месеци од службеног представљања производа стиже захтев из Санкт Петербурга. Након слања броја на ВОВ монитор, пад камате се вишеструко повећава. Следећа поруџбина је за 1.200 комада производа.

Вов јастучићи су иновативног дизајна и компатибилни са широким спектром студијских монитора. Они су важан акустички елемент који значајно смањује вибрације које монитори преносе на површину на којој су постављени. Израђене су од техничког полиуретана оптималне густине, лагане су и веома једноставне за употребу. Њихове антивибрационе карактеристике, пријањање међу површинама, као и њихов чисто естетски изглед могу се још побољшати флок премазом.

Вов јастучићи монитора дизајнирани су тако да вам дају слободу да подесите нагиб испод којег се постављају монитори и испоручују поклопац који пружа додатне могућности за промену ове гране.

Више информација о производу можете пронаћи ОВДЕ.

Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Ako nastavite, prihvatate ove kolačiće. Saznajte više o kolačićima.