Akustični tretman David Gresham Studija

David Gresham Records je jedna od vodećih nezavisnih izdavačkih kuća u Južnoj Africi. Diskografska kuća je producirala i objavila mnoge domaće i međunarodne umetnike u poslednje 43 godine, uključujući Nickelback, Aaliiah, Kilie Minogue, Prime Circle, Depeche Mode, Janet Jackson i Jesse Clegg, da spomenemo samo neke od odabranih.

Menadžment studija se obratio DECIBEL AFRICA za akustički tretman njihova dva montažna apartmana i prostora za snimanje. Nakon izrade preliminarnih simulacija i dizajna za projekat, DECIBEL AFRICA je imenovana za kompaniju za upravljanje projektom sa zadatkom da obezbedi sveobuhvatnu nadogradnju objekta, u cilju poboljšanja akustičkog okruženja i estetike.

Različiti elementi uključeni u projekat uključuju:

Postojala su dva glavna cilja: efikasna akustična transformacija i minimiziranje ometanja radnog toka. Morali smo da eliminišemo sobne režime, izgladimo krivu reverberacije i postignemo čisto i suvo okruženje, gde se čuje čitav spektar frekvencija.

Različiti elementi instalacije su kombinovani zajedno kako bi se osiguralo da su sve površine akustički tretirane, omogućavajući producentima i muzičarima da rade u prijatnijem i efikasnijem okruženju.

Koristili smo kombinaciju tkanine i drvenih akustičnih zidnih panela da se međusobno dopunjuju, zbog promenljive stope apsorpcije srednjih i visokih frekvencija.

Sa ponosom objavljujemo da je ovaj projekat sada uspešno završen i da je kupac izrazio zadovoljstvo pismom preporuke.

Ako želite da saznate više o DECIBEL-ovim akustičnim i zvučnoizolacionim rešenjima, kontaktirajte nas na office@decibel.co.rs

Galerija

Srodni proizvodi

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.