Zvučna izolacija i akustika za
Industrijska postrojenja

Povećani nivo buke dovodi do povećanja hormona kortizola - hormon „stresa“, što je prirodna reakcija tela. Uz dugoročno i sistematsko održavanje visokog kortizola, ljudsko telo ima tendenciju da povećava nivo krvnog pritiska, ubrzani puls i aritmije, a dispneja i dijabetes takođe mogu da se pojave.

Visok nivo zvuka takođe dovodi do povećanja broja bolovanja, plaćanja „odšteta“ i periodične kupovine velike količine potrošnog materijala, poput lične zaštitne opreme (slušalice, čepići za uši).

Visok nivo buke u industriji rezultat je ozbiljnih finansijskih troškova za kompanije. Kada radite na bučnim mestima iznad 85 dB, koncentracija radnika opada za više od 60% i povećava verovatnoću greške na robi / uslugama.

Ovo je takođe jedan od glavnih ekonomskih razloga za upotrebu pasivnih sistema zvučne izolacije za smanjenje buke.

Tim DECIBEL je razvio metodologiju za procenat efikasnosti ulaganja u sistem smanjenja zvuka, koji uzima u obzir period povrata investicije za smanjenje buke. U priloženom dosijeu možete videti sličnu metodologiju primenjenu na izgradnji Grundfoss-a u Srbiji.

Jednako inovativan je i DECIBEL-ov pristup dizajnu i primeni posebne zvučne izolacione kabine DECIBEL-a, koja se u potpunosti ili delimično demontira i omogućava vrlo jednostavan i brz pristup.

DECIBEL rešenja i sistemi za slabljenje zvuka daju ukupno slabljenje od 65 dB.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Srodni proizvodi

Slični projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.