Звучна изолација и акустика за
Индустријски простори

Повећани ниво буке доводи до повећања хормона који се излучује хормоном „стрес“, што је природна заштитна реакција тела. Дугорочним и систематским одржавањем високог кортизола, људско тело има тенденцију да повећа ниво крвног притиска, повећани откуцаји срца и аритмију, проблеме са дисањем и дијабетес.

Висок ниво звука такође доводи до повећане употребе болница, плаћања „штетних“ и периодичне куповине великих количина потрошног материјала, као што су лична заштитна опрема (слушалице, чепићи за уши).

Висок ниво буке у индустрији доноси са собом и озбиљне финансијске трошкове за предузећа. Када радите на бучним местима изнад 85 дБ, концентрација радника пада за више од 60% и повећава вероватноћу грешака и недостатка робе / услуга.

То је такође један од главних економских разлога за коришћење пасивних звучно-изолационих система за смањење буке.

ДЕЦИБЕЛ тим је развио методологију за процену ефикасности улагања у системе за смањење звука, који узима у обзир период отплате инвестиције за смањење буке. У приложеној датотеци можете видети сличну методологију примењену на постројење Грундфосс у Србији.

Једнако иновативан је и ДЕЦИБЕЛ-ов приступ дизајнирању и имплементацији ДЕЦИБЕЛ-овог посебног звучно изолацијског кабина, који је у потпуности или дјеломично демонтиран и омогућава врло лак и брз приступ свим радним површинама звучно-изолацијске опреме.

Решења и системи за смањење звука ДЕЦИБЕЛ-а испоручују укупно смањење од 65 дБ.

Сродни производи

Слични пројекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.