Звучна изолација и акустика за
дворане

Акустичка обрада и звучна изолација у халама са различитим специфичним звучним наменама водећи су у свом дизајну. Ово су дворане за акустичне и електроакустичне концерте, позоришне и оперне представе, конференције и конференције мешовите намене. Један од главних задатака у изградњи таквих објеката јесте дефинисање тачне намене дворане. Често су жеље инвеститора да хале буду мултифункционалне, што је технички оствариво извођењем променљиве акустике. Треба имати на уму да је променљива акустика разлог озбиљног повећања трошкова хале и времена за реализацију пројекта. Предност ове врсте дворана је у томе што пружају могућност да потпуније испуне свој распоред.

Да би такав пројекат био успешан, предуслов је да се ради са професионалном акустичном компанијом већ у фази прелиминарне студије, а број значајних фактора који би утицали на крајњи резултат и трошкове узимају се у обзир. Важни фактори укључују: спољне изворе буке, локацију и могућности пројектовања зграде, функцију, испуњавање одговарајућих стандарда, поврат улагања, процену ризика и изводљивост пројекта.

ДЕЦИБЕЛ има низ успешних пројеката и реализација, како у профилисаним тако и у мултифункционалним салама, а које можете видети овде и позвати на консултације са нашим стручњаком.

Srodni proizvodi

Slični projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.