Screenus Curtain™

Opis

Screenus ™ Curtain je samostojeći separator sa svojstvima upijanja i izolacije zvuka. Ovaj profesionalni ekran za akustičnu udobnost napravljen je od čvrstog laganog okvira sa suspendovanom membranom za zvučnu izolaciju koja se sastoji od dvostrane vate koja apsorbuje zvuk. Proizvod je stvoren za upotrebu u industrijskim zgradama, domovima, muzičkim sobama i marketingu na događajima.

Velika težina pokrivača za zvučnu izolaciju DBB ™ (5,8 kg / m2) garantuje odlične rezultate zvučne izolacije. Zavesa DBB se takođe nudi sa nezapaljivim vodootpornim završnim slojem, što ga čini pogodnim za spoljnu upotrebu i industrijsku primenu. DBB zavese nude maksimalnu kontrolu zvuka i smanjenje buke koristeći kombinaciju apsorpcije zvuka i materijala za zaštitu od buke.

 

Primena i instalacija

Pokrivači za zvučnu izolaciju DBB ™ se razlikuju od trajnih instalacija za smanjenje buke po svojoj fleksibilnosti. Iako se mogu koristiti kao trajno rešenje za smanjenje buke, zvučno izolacione zavese se takođe mogu pomerati tamo gde su potrebne i čuvati van puta kada se ne koriste. Za poslovne zgrade i poslovne prostore koji se u fazama obnavljaju, pokretna zvučna izolacija izoluje radno mesto bez obzira gde se radnici nalaze. Dvostrani sloj za apsorpciju zvuka poboljšava zvučno okruženje u sobi i smanjuje buku.

Prekrivač za zvučnu izolaciju DBB ™ takođe ima toplotne izolacione osobine.
Indeks zvučne izolacije Rv = 26 dB.

Tehnički pokazatelji

OkvirAluminium
MaterijalMemorija za zvučnu izolaciju
BojeOvaj proizvod se nudi u 22 boje
Veličina100 cm x 80 cm
Debljina2,5 cm
Težina4,70 kg

Galerija

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.