Echo cloud akustička pregrada

Opis

Echo Cloud Baffle je spušteni akustični panel koji služi za kontrolu akustike i smanjenje nivoa buke u javnim i industrijskim prostorima. Prednost Echo Cloud-a je što radi sa dvostrukom površinom po jedinici (lice i leđa). Sposobnost podešavanja rastojanja do plafona omogućava akustičarima da povećaju efikasnost panela na niskim frekvencijama.

Echo Cloud omogućava dizajnerima i arhitektama da ga postave u različite ravni u odnosu na plafon, koristeći podesivi sistem vešanja. Da bi upotpunio estetski izgled, poleđina pregrade može biti izrađena u istoj ili u drugoj boji tekstila. Primena Echo Cloud-a može u potpunosti ili delimično izmeniti plafonsku ravan i služiti za prikrivanje postojećih komunikacija na plafonu.

Primena i instalacija

Postoje dve vrste sistema sidrenja za Echo Cloud. Sistem vešanih metalnih užadi ili sistem fiksnih metalnih klinova. Sistem metalnih klinova primenjuje se kako bi se osigurala stabilnost zvučne pregrade u prostorijama u kojima je veća brzina vazduha ili kada su u blizini ventilacionih rešetki.

Različite veličine i bogata paleta boja omogućavaju arhitektama i dizajnerima da poboljšaju akustiku kancelarijskih prostora gde Echo Cloud pregrada može postati lep arhitektonski naglasak. Veličina i raspored pregrade mogu stvoriti "živu" kompoziciju na plafonu i mogu se dalje poboljšati ugrađenim LED osvetljenjem.

Akustičke performanse

Tehnički pokazatelji

MaterijalAkustična pena i akustični tekstil
Bojadostupna u 22 boje (T01 - T22 iz našeg kataloga)
Dimenzije1000 mm x 500 mm
Debljina50 mm
Težina1,5 kg
Instalacijana plafonima

Galerija

Povezani projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.