Звучна изолација и акустика за
Професионални студији

Нове технологије и модерни акустични материјали покрећу развој модерног ДЈ-а и продукције. Најважнија ствар за сваког уметника који створи у студију је да чује створене звукове, баш као што би их и чуо на бини током наступа. Изазов акустике је што студији и музичке собе обично звуче врло различито од великих спољашњих или унутрашњих простора у којима се одржавају наступи. Неретко извођачи не препознају сопствена дела када ступе на бину, а соба коју су створили није звучно правилно третирана. Да би се избегао овај проблем, потребно је прегледати собу, дефинисати врсту музике и инструмената, као и где ће се музика касније изводити и како би требало да звучи током извођења. У зависности од ових критеријума, прописујемо вам најприкладнија акустична решења и како се могу поставити како би се постигао жељени ефекат и атрактиван дизајн.

С друге стране, све чешће се граде професионални студији за мешовиту употребу. То јест за снимање звучних снимака, аудиција, мастеринг-а и мешања студија, преснимавања и емисија уживо. То је с једне стране економично и пословно, али с друге стране изазовно у погледу акустике и звучне изолације. У нашем портфељу постоји много сличних завршених пројеката, са постигнутим резултатима и фантастичним дизајном, који су својим власницима донели квалитетне производе, задовољне купце и успех у пословању.

Поред акустичне обраде и звука студија, важна је и његова звучна изолација, тако да се може користити у било којем тренутку без ометања осталих станара зграде у којој се студио налази. За анализу и дизајн оптималне звучне изолације, DECIBEL користи специјализовани софтвер и модерна висококвалитетна решења. Након извршења пројекта, проверавамо постигнуте резултате мерењима и доказујемо вредности пројекта постављене као захтеви клијента.

Ако планирате да изградите или надоградите свој студио, обратите нам се за понуду и стручни савет.

Srodni proizvodi

Slični projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.