Звучна изолација и акустика за 
Хотели

Главна функција хотела је да их гости користе за одмор и опуштање. Да би се то постигло, одговарајући хотел мора задовољити своје потребе и жеље. То је због многих фактора као што су правилна унутрашњост, мирна локација, пријатан поглед и, наравно, мирне собе.

Због специфичности овог другог хотела, многи хотели га издвајају из своје листе како би обратили пажњу на видљивије потребе за удобношћу својих гостију. Као привремени смештајни објекти, хотели увек живе различити људи различитог животног стила. Жалбе на буку која долази из суседне собе или звецкање отвореним просторима, попут конференцијских сала и рецепција, уобичајене су код хотела.

ДЕЦИБЕЛ нуди трајно решење за све проблеме са звуком. Компанија нуди различите врсте лечења у складу са извором проблема. Бука у конференцијским салама и лоби баровима настаје због високог нивоа ревербације и захтева акустичну обраду. ДЕЦИБЕЛ нуди решење за ове проблеме инсталирањем акустичних панела дизајнерске оријентације да употпуне унутрашњост хотела.

Због недостатка звучне изолације, хотелске собе су често изложене спољашњој буци, што спречава госте да се у њима одморе. Сложено решење које ДЕЦИБЕЛ нуди је изолација од буке, што ће боравак у хотелу учинити много пријатнијим.

Због специфичности рада у хотелу, ДЕЦИБЕЛ извршава личне налоге, који се максимално уклапају у идеје о квалитетном раду клијента.

Сродни производи

Слични пројекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.