Zvučna izolacija i akustika za
Hotele

Glavna funkcija hotela je da ih gosti koriste za odmor i opuštanje. Da bi se to postiglo, hotel mora da zadovoljiti njihove potrebe i želje kao što su skladan enterijer, mirna lokacija, prijatan pogled i, naravno, tihe sobe.

Zbog specifičnosti poslednje stavke, mnogi hoteli zanemaruju davanje prioriteta mirnon orkuženju u korist prilagođavanja vidljivijim potrebama za udobnošću svojih gostiju. Privremeni smeštajni objekti, kao hoteli, su dom velikog broja ljudi sa različitim načinom životnig stila. Žalbe na buku koja dolazi iz susedne prostorije ili zveckanje otvorenim prostorima, poput konferencijskih sala i recepcija, uobičajene su kod hotela.

DECIBEL nudi trajno rešenje za sve probleme sa zvukom. Kompanija nudi različite vrste tretmana u skladu sa izvorom problema. Buka u konferencijskim salama i lobi barovima nastaje zbog visokog nivoa odjeka i zahteva akustičnu obradu. Decibel nudi rešenje za ove problema instaliranjem akustičnih panela dizajnerske orijentacije koji mogu da upotpune unutrašnjost hotela .

Zbog nedostatka zvučne izolacije, hotelske sobe su često izložene spoljašnoj buci, što sprečava goste da se u njima odmore. Closed-loop rešenje koje DECIBEL nudi je izolacija od buke, što će boravak u hotelu učiniti mnogo prijatnijim.

Zbog specifičnosti rada hotela, DECIBEL pruža narudžbine po meri kako bi ispunili očekivanja visokog kvaliteta naših klijenata.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Srodni proizvodi

Slični projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.