Zvučna izolacija i akustika za
kancelarije

Tendencija dizajniranja kancelarija na otvorenom prostoru u poslednjoj deceniji je značajno porasla. Danas kancelarije retko imaju zidove ili su na neki drugi način podeljene između odeljenja u kompaniji. Prednost ovih kancelarija je u tome što ljudi rade zajedno i nisu zatvoreni u malim radnim prostorima. Međutim, jedna od nuspojava je povećani nivo „pozadinske buke", nedostatak privatnosti i odgovarajuće smanjenje fokusa i radne sposobnosti radnika.

DECIBEL razvija različite strategije za rešavanje ovih izazova i, u zavisnosti od funkcije i dizajna kancelarijskog prostora, razvija pojedinačne konfiguracije za optimalno rešenje gore navedenih problema. Ovo uključuje rešenja za otvoreni prostor u call centrima, zajednički radni prostor, soba za sastanke i video konferencije, povećanje privatnosti kancelarija višeg menadžmenta, prostora za slobodno vreme i zabavu, posebne telefonske govornice i specijalizovanu kancelarijsku opremu poput govornih kabina.

DECIBEL dizajnira aktivne i pasivne sisteme za kontrolu buke za kancelarijski prostor, a u slučaju da vam treba rešenje za vašu kancelariju, možete kontaktirati bilo kojeg od naših konsultanata u daljem tekstu.

Ako želite da dobijete ponudu za zvučnu izolaciju ili savet, pošaljite nam upit na: office@decibel.co.rs

Srodni proizvodi

Slični projekti

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.