Звучна изолација и акустика за
Канцелариjе

Тенденција дизајнирања канцеларија на отвореном простору у последњој деценији је значајно порасла. Данас канцеларије ретко имају зидове или су на неки начин подељене између одељења у компанији. Предност ових канцеларија је у томе што људи раде заједно и нису затворени у малим радним просторима. Међутим, једна од нуспојава је повећани ниво „позадинске буке“, недостатак поверљивости и одговарајуће смањење фокуса и радне способности радника.

DECIBEL развија различите стратегије за решавање ових изазова и, у зависности од функције и дизајна канцеларијског простора, развија појединачне конфигурације за оптимално решење горе наведених проблема. Ово укључује решења за отворени свемирски центар, простор за састанке, собе за састанке и видео конференције, управљање поверљивости за канцеларије на нивоу нивоа, просторе за слободно време и забаву, посебне телефонске говорнице и специјализовану канцеларијску опрему попут говорних кабина.

DECIBEL дизајнира активне и пасивне системе за контролу буке за канцеларијски простор, а у случају да вам треба решење за вашу канцеларију, можете контактирати било којег од наших консултаната у даљем тексту.

Сродни производи

Слични пројекти

We use cookies on our website. By continuing you accept these cookies.